Consola SONY Playstation 4 Slim, 1TB, Jet Black + God of War HITS + Horizon Zero Dawn Complete Edition HITS + The Last of Us Remastered HITS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola SONY Playstation 4 Slim, 1TB, Jet Black + God of War HITS + Horizon Zero Dawn Complete Edition HITS + The Last of Us Remastered HITS de la Sony

 
 
 
GOD OF WAR
Un drum dificil si nefamiliar te asteapta in timp ce explorezi noua poveste. Alatura-te lui Kratos in timp ce se afunda intr-o calatorie profunda de dezvoltare, violenta si dorinta de a deveni un om mai bun de dragul fiului sau. Intr-o lume plina de monstri, dragoni si zei, responsabilitatile atarna greu pe umerii tai. Iar atunci cand viata ta este plina de sange si haos, cum poti preveni greselile trecutului pentru a proteja viitorul tau?
 
HORIZON ZERO DAWN COMPLETE EDITION
Intr-o lume post-apocaliptica unde natura a revendicat ruinele unei civilizatii uitate, mici grupuri de oameni traiesc in triburi de vanatori si fermieri. Dominatia asupra salbaticiei a fost uzurpata de masinarii – creaturi mecanice feroce cu origine necunoscuta.
 
THE LAST OF US REMASTERED
The Last of Us este un joc dezvoltat de Sony Computer Entertainment America si Naughty Dog, lansat in exclusivitate pentru PlayStation 3. Acesta reprezinta o imbinare intre genul action si cel survival, evenimentele desfasurandu-se intr-un scenariu apocaliptic in care omenirea a fost macinata de o boala misterioasa.
 
 
O CONSOLA MAI SUPLA, PENTRU CELE MAI TARI JOCURI
 
 
NOUL LOOK, UN PS4 MAI SUBTIRE

Caracteristici:
  • Bucura-te de culori incredibile, pline de viata prin intermediul graficii HDR;
  • Consola cu 30% mai supla si 16% mai usoara fata de consola PS4 originala;
  • Stocheaza jocurile, aplicatiile, screenshot-urile si video-urile pe varianta de 500 de GB sau 1 TB;
  • Toate aplicatiile, serialele, filmele si jocurile tale favorite pe o singura platforma.
 
 
 
CONTROL FARA PRECEDENT
Controller-ul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua infatisare si senzatie la atingere, la care mai adaugam un nou light bar mai colorat si vizibil pentru a-ti oferi si mai mult control. Este cel mai ergonomic, intuitiv controller PlayStation pe care l-am realizat.
 
 
CEA MAI CONECTATA CONSOLA
Libertatea de a te juca, impartasi si socializa cu lumea gaming-ului!
 
 
Share Play
Invita un prieten sa se alature aventurii tale, provoaca-I la meciuri de multiplayer sau permite-le sa preia controlul jocului, chiar daca acestia nu il detin.

Remote Play
Fa stream jocurilor catre PC, Mac sau PlayStation Vita prin intermediul retelei Wi-Fi din casa ta si nu vei mai fi nevoit sa apelezi la televizor.

Stream la gameplay
Difuzeaza aventurile tale in direct lumii via Twitch, YouTube sau DailyMotion.

Share in secunde
Imparaseste capturi de ecran sau video-uri cu cele mai tari momente ale tale pe Twitter si Facebook.

Conecteaza-te cu prietenii
Creeaza party-uri, discuta cu prietenii sau alatura-te comunitatilor de gaming pentru a gasi noi jucatori.

Cucereste lumea
Formeaza aliante, rezolva dispute si joaca-te cu prieteni si rivali in modurile online din cadrul jocurilor voastre favorite cu PlayStation Plus.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip consola
      PS4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.