Sony Playstation 4 Slim 500GB + Joc Uncharted A Thief's End

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Playstation 4 Slim 500GB + Joc Uncharted A Thief's End de la Sony

 

Daca esti pasionat de jocuri, acest set de la Sony te va cuceri instant. Setul contine consola PS4 Slim, controller-ul si jocul Uncharted 4 A Thief's End.

PS4 Slim este o consola cu 30% mai subtire decat cea originala, cu design imbunatatit si specificatii de ultima generatie. Cu o capacitate de 500GB, poti stoca toate jocurile si aplicatiile preferate. Controller-ul wireless DualShock 4 este cel mai intuitiv si performant din gama PlayStation, oferind un control desavarsit. Acesta dispune de butoane, precum si de light bar colorat care ofera noi posibilitati de control. Jocul Uncharted A Thief's End este oferit pe dvd blu-ray, fiind un joc interactiv, de actiune. Porneste alaturi de iubitul personaj Nathan Drake in cautarea unor comori extraordinare, in jurul lumii, in prima sa aventura pe PlayStation 4. La fiecare pas, jocul te va tine in suspans iar tu va trebui sa iei decizii rapide si inteligente. Cu o calitate exceptionala a imaginii, vei simti ca te afli in mijlocul actiunii. Sistemul PS4 este in continua dezvoltare si ofera noi posibilitati de conectare si joc. Poti sa te joci, sa partajezi capturi de ecran pe retelele sociale si sa te alaturi comunitatii de jucatori pentru a impartasi experiente.

In cutie vei gasi un cablu USB, unul HDMI, un cablu de conectare la priza si o casca mono. Astfel, poti realiza toate conexiunile necesare pentru a te juca. Tu ai nevoie doar de HDTV si internet, pentru a putea intra in lumea fascinanta a jocurilor.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.