ASUS Cooler CPU ROG RYUO 120

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
646,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ROG RYUO 120

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cooler CPU ROG RYUO 120 de la ASUS

ROG RYUO 120

ROG Ryuo este o serie de racitoare lichide de inalta performanta concepute pentru utilizare in sisteme compacte pana la medii. Racirea este o parte importanta a configuratiei dvs. de gaming, asa ca chipset-urile din seria Ryuo, fiind primele coolere CPU marca ROG, ofera performanta, functionalitatea si designul pe care le asteptati de la produsele ROG.

ROG Ryuo are incorporat un panou LiveDash color de 1,77 inchi care va permite sa monitorizati statisticile sistemului in timp real si sa afisati imagini sau animatii. Prin urmare, acest frigider va oferi sistemului dumneavoastra cea mai buna performanta posibila si un aspect grozav. Impreuna cu suportul pentru tehnologia Aura Sync pentru a crea efecte de iluminare sincronizate, coolerele ROG Ryuo ofera un aspect uimitor si performanta inovatoare.

 

LiveDash OLED

ROG Ryuo este prima unitate de racire AIO din lume care are un ecran color LiveDash OLED de 1,77 inchi care afiseaza date utile de performanta a sistemului * cum ar fi temperaturi, tensiuni, viteze ale ventilatorului si viteze de ceas. De asemenea, puteti personaliza LiveDash pentru a afisa o imagine sau o animatie personalizata **, accentuand astfel insemnele clanului sau propriul logo de joc.

Unknown Image

Personalizare completa a LiveDash

Software-ul utilitar LiveDash va permite sa personalizati cu usurinta afisajul LiveDash OLED integrat in sistemul de racire Ryuo si sa reglati efectele de iluminare RGB. Puteti decide singur ce statistici de sistem doriti sa monitorizati, alegeti propriile animatii GIF si imagini de afisat si controlati iluminarea RGB prin interfata intuitiva in care setarile sunt prezentate pas cu pas, de sus in jos.

Unknown Image

Subtil, atractiv, elegant

Sistemul de racire Ryuo este echipat cu iluminare Aura RGB care ofera o stralucire subtila care va face procesorul sa iasa in evidenta ca inima sistemului computerului dumneavoastra. Efectele de culoare si de iluminare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu culorile afisajului OLED si cu alte culori ale sistemului, creand un aspect consistent care reflecta perfect stilul utilizatorului.

Unknown Image

La momentul potrivit

Aspectul Aura RGB Lighting poate fi imbunatatit si mai mult cu tehnologia ASUS Aura Sync, care va permite sa creati efecte de iluminare armonioase pentru toate componentele sistemului si accesoriile externe atunci cand sunt compatibile cu Aura. Software-ul Aura va ofera control deplin asupra luminii tuturor dispozitivelor compatibile, astfel incat sa puteti configura rapid si usor stilul dorit.

Unknown Image

Design optimizat

Ventilatorul ROG montat pe radiator a fost modificat special pentru o eficienta optima cu radiatoarele Ryuo, producand 81 CFM / 5,0 mm H2O - pentru performante de racire superbe.

Sistemul de racire ROG Ryuo are cel mai recent design al placii de racire, care are micro-canale care ofera mai mult spatiu pentru disiparea caldurii procesorului. Aceasta caracteristica inovatoare reduce rezistenta termica - pentru o functionare mai eficienta si temperaturi mai scazute.

Prin integrarea unei prize cu patru pini pentru controlul PWM atat pe pompa, cat si pe ventilatoarele de pe radiatoare, sistemul de racire ROG Ryuo ofera un control precis al vitezei pentru echilibrul perfect intre performanta si acustica in aproape orice scenariu de aplicatie.

Unknown Image

Compatibilitate extinsa

ROG Ryuo este compatibil cu o gama larga de placi de baza Intel si AMD, oferindu-va flexibilitatea de a-l folosi pentru a raci orice procesor pe care il alegeti. De asemenea, vine complet cu un tub de 38 cm, ceea ce face usoara conectarea si orientarea tuburilor.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • Compatibilitate socket
    • Intel LGA 1150
      Da
    • Intel LGA 1151
      Da
    • Intel LGA 1155
      Da
    • Intel LGA 1156
      Da
    • Intel LGA 1366
      Da
    • Intel LGA 2011
      Da
    • Intel LGA 2011-3
      Da
    • Intel LGA 2066
      Da
    • AMD AM4
      Da
  • General
    • Tip racire
    • Racire
    • Numar ventilatoare
      1
    • Dimensiune ventilator
      120 mm
    • Viteza de rotatie ventilator
      800 - 2500 RPM
    • Conector ventilator
      4 pin
    • PWM ventilator
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.