Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD 440 NB, 31 l, display LCD, 6th sense, sistem cu aburi, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.381,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 87.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

W7 MD440 NB

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD 440 NB, 31 l, display LCD, 6th sense, sistem cu aburi, negru de la Whirlpool

   
Al 6-lea Simt
Tehnologie intuitiva.
   
Display asistat
Afisaj LCD usor de utilizat.
   
Al 6-lea Simt LifestyleCombinations
Retete la indemana.
   
Steam&Boil
Timp mai scurt de preparare, un gust mai bun si conservarea valorilor nutritionale si a aromelor.
   
Crisp
Placa speciala pentru prepararea retetelor cu aburi in cuptorul cu microunde
   
Grill
Functia grill intr-un cuptor cu microunde.
   
Tehnologie 3D
Multumita tehnologiei 3D, caldura din interiorul cavitatii este distribuita uniform si asigura alimentelor, chiar si in interiorul cuptorului cu microunde un tratament termic uniform.
   
Siguranta copii
Puteti bloca panoul de control oricand doriti.
   
W Collection W7
O colectie. Patru game. Confort Infinit in timpul gatitului.

Whirlpool intelege importanta conceptului artizanal si pretuieste detaliile importante. Design-ul atemporal al colectiei W completeaza orice stil de bucatarie, in timp ce aparatele concorda perfect pentru a crea un aspect coordonat. Colectia W7 impresioneazaa prin sticla curata si prin stralucirea otelului inoxidabil, creand solutia ideala de avangarda pentru bucatariile contemporane ..
   
Al 6-lea Simt
Alegeti tehnologia care va gestioneaza activitatile domestice.

Daca va place sa gatiti, dar nu doriti sa petreceti mult timp in bucatarie, cuptorul cu microunde XYZ va deveni solutia perfecta pentru dvs.! Tehnologia inteligenta Al 6-lea Simt selecteaza automat si regleaza nivelurile de putere ale microundelor si timpul de functionare pentru a asigura rezultate perfecte ale coacerii de fiecare data.
   
Display asistat
Asistentul dvs. personal de gatit care va cunoaste in totalitate gusturile

AssistedDisplay este un ecran LCD cu text. Simbolurile si sugestiile de text ce pot fi citite ofera instructiuni clare si logice din momentul in care cuptorul este pornit pana la incheierea functionarii acestuia. Dupa alegerea categoriei de produse, cuptorul selecteaza automat programul potrivit si timpul necesar pentru a obtine cel mai bun rezultat. Este suficient sa alegeti una din cele aproximativ 40 de optiuni culinare in 6 programe automate. Al 6-lea Simt si cuptorul dvs. va vor ghida pe parcursul fiecarei etape a retetei.
   
Al 6-lea Simt LifestyleCombinations
Pentru rezultate perfecte. De fiecare data.

Combinatiile de gatire Al 6-lea Simt vor aduce o experienta de neuitat pentru utilizatori datorita performantei aparatului. Veti gasi cu usurinta retete, utilizand atat filtrul de categorii de produse, cat si preferintele alimentare (de ex. Vegaterians, vitaminics, bbq) si adapteaza automat toti parametrii de gatit (temperatura, timpul de gatire, elementele de incalzire)
   
Tava crisp
Rapid si crocant

Cartofi prajiti, pizza cu crocanta, pan pizza si aripioare: orice mancare va arata si gusta minunat si va fi perfect prajita in cuptorul traditional gratie Placii Crocante speciale.
   
Steam&Boil
Mancaruri sanatoase in mai putin timp

Steam & Boil este o functie usor de utilizat, care faciliteaza pregatirea meselor cu mai putin timp si efort. Datorita puterii naturale a aburilor, programul va permite sa gatiti cu accesorii speciale intr-un mod convenabil si mai usor. Senzorul de umiditate optimizeaza procesul de gatit prin masurarea nivelului apei in accesoriul special, permitand ajustarea intuitiva a timpului de preparare si a rezultatelor optime.
   
Accesoriu pentru aburi
Coacerea usoara a mancarurilor sanatoase

Cu accesoriul special pentru aburi, puteti gati alimente sanatoase. Doar folositi-l, adaugand apa pana la nivelul indicat si umpleti-l cu produse. Aceasta metoda de gatit scoate intregul gust din legume, protejand valoarea nutritiva a acestora, precum si a pestelui, a carnii albe, a pastelor.
   
Crisp
Reteta secreta pentru aspect crocant

Tehnologia coacerii crocante combina sistemul de unde 3D, patentat de Whirlpool, placa crocanta, gratarul, garantand aceleasi rezultate ca in cazul cuptorului traditional din punctul de vedere al timpului.
   
Grill
Exista intotdeauna timp pentru gratar

Ori de cate ori doriti o gustare la gratar, este necesar sa porniti pur si simplu cuptorul cu microunde Whirlpool. Pregatiti o reteta delicioasa, toasturi cu branza, sandvis fierbinte, carnati si legume la gratar.
   
Tehnologie 3D
Perfectiune culinara

Tehnologia 3D asigura o distributie uniforma a caldurii la microunde in interiorul cavitatii cuptorului. Astfel de emisii cu microunde asigura intotdeauna mancaruri incalzite si gatite uniform, garantand rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.
   
Siguranta copii
Nu va faceti griji in privinta noilor bucatari

Cuptorul cu microunde XYZ este echipat cu o protectie suplimentara care va bloca panoul de control. Datorita acestei solutii, veti evita modificarile accidentale ale setarilor dispozitivului.
   
Perfect match
Vedere holistica

Cuptorul cu microunde Whirlpool XYZ se va potrivi perfect cu cuptorul, plita si hota apartinand Colectiei W, creand un interior excelent, mai atragator si elegant.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde
Cu abur
Grill
Tip panou de comanda Digital
Capacitate 31 l
Functii Blocare acces copii
Culoare Negru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.