Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W11I MW161, 40 l, display TFT, 6th Sense, sistem cu aburi, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.595,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 168.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

W11I MW161

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W11I MW161, 40 l, display TFT, 6th Sense, sistem cu aburi, negru de la Whirlpool

W Collection W11
O colectie. Patru game. Confort Infinit in timpul gatitului.
Whirlpool intelege importanta conceptului artizanal si pretuieste detaliile importante. Design-ul atemporal al colectiei W completeaza orice stil de bucatarie, in timp ce aparatele concorda perfect pentru a crea un aspect coordonat. Colectia W11 este proiectata pentru bucatarii rafinate, minimaliste. Frumusetea luminoasa a sticlei completeaza liniile imaculate, curate, pentru un finisaj unic, elegant. Senzorii si functiile inovatoare fac ca programele sofisticate sa fie usor de utilizat si sa va ajute la fiecare pas in interactiunea cu acestea prin performante remarcabile pentru o experienta optima a utilizatorului.
   
Red Dot Award
W Collection premiata
12 produse Whirlpool au primit premiul iF Award Label pentru un design exceptional. Colectia Whirlpool W - cu maner integrat si proeminent, a primit doua premii iF DESIGN AWARDS in categoria celor mai bune aparate de bucatarie. Aceleasi seturi au fost recent premiate cu doua premii Red Dot Design, astfel ca doisprezece produse Whirlpool poarta acum eticheta Red Dot. Aceste numeroase premii oferite pentru un design unic confirma faptul ca aparatele premium apartinand W Collection ofera o estetica exceptionala si o calitate inalta, care se integreaza perfect in cele mai elegante si contemporane case.
   
Al 6-lea Simt
Alegeti tehnologia care va gestioneaza activitatile domestice.
Daca va place sa gatiti, dar nu doriti sa petreceti mult timp in bucatarie, cuptorul cu microunde XYZ va deveni solutia perfecta pentru dvs.! Tehnologia inteligenta Al 6-lea Simt selecteaza automat si regleaza nivelurile de putere ale microundelor si timpul de functionare pentru a asigura rezultate perfecte ale coacerii de fiecare data.
   
Al 6-lea SimtLiveConnectivitate
Pastrati contactul cu tehnologia. Pastrati conexiunea. Simtiti-va liber.
Start and stop. Coaceti si prajiti. Atingeti si glisati. Aplicatia Al 6-lea Simt Live este intotdeauna inspirata. Conectandu-va la Aplicatia Al 6-lea Simt Live, veti avea acces imediat la o gama larga de retete personalizate, tutoriale interactive. Veti avea ocazia sa gestionati aparatul si procesul de gatit de la distanta in cel mai simplu mod si chiar mai mult: aplicatia va va recomanda si adauga produsele necesare pentru retetele dumneavoastra din lista de cumparaturi. Capodoperele culinare sunt la cativa pasi distanta.
   
Al 6-lea Simt Live App
Control tactil
Datorita aplicatiei speciale Whirlpool Al 6-lea Simt, puteti controla aparatul de oriunde si in orice moment. Aceasta aplicatie va va permite sa obtineti fara efort rezultatele dorite, economisind timp si energie. Mai mult, aplicatia Aplicatia Al 6-lea Simt Live va permite sa creati, sa salvati si sa incarcati retetele si programele preferabile, va ofera noi retete, va ofera posibilitatea de a va crea lista de cumparaturi, imbunatatind activitatile dvs. la domiciliu si va ajuta sa schimbati felurile de mancare obisnuite in capodopere culinare intr-o maniera foarte simpla.
   
MySmartDisplay
Asistentul dvs. personal de gatit care va cunoaste in totalitate gusturile
MySmartDisplay va va inspira sa deveniti un bucatar adevarat in bucataria dvs. Afisajul va va indruma prin aproape 100 de variante culinare in timp real prin fiecare pas al retetei: de la bun inceput pana la un obtinerea produsului gustos. Ecranul tactil TFT cu latimea de 4,5 inch (852 x 480 pixeli) va face interactiunea extrem de usoara si intuitiva. , + C6.MySmart Display va permite, de asemenea, sa afiseze fotografii intr-o rezolutie comparabila cu un smartphone si garanteaza o calitate a sunetului de neegalat in standardul MP3.
   
Al 6-lea Simt LifestyleCombinations
Pentru rezultate perfecte. De fiecare data.

Combinatiile de gatire Al 6-lea Simt vor aduce o experienta de neuitat pentru utilizatori datorita performantei aparatului. Veti gasi cu usurinta retete, utilizand atat filtrul de categorii de produse, cat si preferintele alimentare (de ex. Vegaterians, vitaminics, bbq) si adapteaza automat toti parametrii de gatit (temperatura, timpul de gatire, elementele de incalzire)
   
Crisp Fry
Crocant si sanatos, fara ulei

Datorita unui algoritm special care combina convectia aerului fortat cu combinatiile crocante, caracteristica CrispFry va permite sa obtineti rezultate perfecte de gatit fara ulei, oferind o alternativa mai sanatoasa prajirii intr-o tigaie. Sunt disponibile 18 variante de gatit in programele automate Al 6-lea Simt, care va vor permite sa gatiti totul, de la carne si peste, la legume si alimente inghetate.
 
   
Tava crisp
Rapid si crocant

Cartofi prajiti, pizza cu crocanta, pan pizza si aripioare: orice mancare va arata si gusta minunat si va fi perfect prajita in cuptorul traditional gratie Placii Crocante speciale.
   
Steam&Boil
Mancaruri sanatoase in mai putin timp

Steam & Boil este o functie usor de utilizat, care faciliteaza pregatirea meselor cu mai putin timp si efort. Datorita puterii naturale a aburilor, programul va permite sa gatiti cu accesorii speciale intr-un mod convenabil si mai usor. Senzorul de umiditate optimizeaza procesul de gatit prin masurarea nivelului apei in accesoriul special, permitand ajustarea intuitiva a timpului de preparare si a rezultatelor optime.
   
Accesoriu pentru aburi
Coacerea usoara a mancarurilor sanatoase

Cu accesoriul special pentru aburi, puteti gati alimente sanatoase. Doar folositi-l, adaugand apa pana la nivelul indicat si umpleti-l cu produse. Aceasta metoda de gatit scoate intregul gust din legume, protejand valoarea nutritiva a acestora, precum si a pestelui, a carnii albe, a pastelor.
   
Crisp
Reteta secreta pentru aspect crocant

Tehnologia coacerii crocante combina sistemul de unde 3D, patentat de Whirlpool, placa crocanta, gratarul, garantand aceleasi rezultate ca in cazul cuptorului traditional din punctul de vedere al timpului.
   
Grill
Exista intotdeauna timp pentru gratar

Ori de cate ori doriti o gustare la gratar, este necesar sa porniti pur si simplu cuptorul cu microunde Whirlpool. Pregatiti o reteta delicioasa, toasturi cu branza, sandvis fierbinte, carnati si legume la gratar.
   
Tehnologie 3D
Perfectiune culinara

Tehnologia 3D asigura o distributie uniforma a caldurii la microunde in interiorul cavitatii cuptorului. Astfel de emisii cu microunde asigura intotdeauna mancaruri incalzite si gatite uniform, garantand rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.
   
SoftClosing
Detalii mici pentru o mai mare usurinta

Stiti ca fiecare detaliu conteaza foarte mult in bucatarie. Pentru ca utilizarea cuptorului cu microunde sa fie mai convenabila, Whirlpool l-a echipat cu balamale speciale care permit inchiderea usoara si silentioasa.
   
Siguranta copii
Nu va faceti griji in privinta noilor bucatari

Cuptorul cu microunde este echipat cu o protectie suplimentara care va bloca panoul de control. Datorita acestei solutii, veti evita modificarile accidentale ale setarilor dispozitivului.
   
Perfect match
Vedere holistica

Cuptorul cu microunde Whirlpool se va potrivi perfect cu cuptorul, plita si hota apartinand Colectiei W, creand un interior excelent, mai atragator si elegant.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde
Cu abur
Grill
Tip panou de comanda Touch screen
Deschidere usa Verticala
Capacitate 40 l
Functii Blocare acces copii
Afisare ceas
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 900 W
Putere grill 1600 W

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 56 cm
Inaltime 45.5 cm
Greutate 29.7 Kg
Dimensiuni spatiu incastrare (l x H x A) 56.8 x 45.5 x 55 cm
Lungime cablu 135 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.