Cuptor cu microunde Whirlpool MWSC 833 SB, 33l, 900W, CrispFry, Curatare automata, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde Whirlpool MWSC 833 SB, 33l, 900W, CrispFry, Curatare automata, Argintiu de la Whirlpool

Caracteristici cuptor cu microunde Whirlpool: culoare argintie. Dimensiuni interioare remarcabile. Tehnologie combinata care asigura flexibilitatea de gatit a cuptoarelor traditionale. Functia Crisp pentru cartofi prajiti, pizza si placinte incredibil de crocante. Functia Jet-Defrost pentru o dezghetare extrem de rapida si uniforma.

Solutia perfecta pentru gatit sanatos

 

Solutia perfecta pentru gatit sanatos

Tehnologia CrispFry combina cuptorul cu microunde si aerul fierbinte pentru a obtine texturi si arome asemanatoare prajiturilor cu putin sau deloc ulei.

Puteti accelera procesul de gatit si va puteti bucura de mancare perfect gatita de fiecare data.

CrispFry ofera doua avantaje principale:

1. Gatit intuitiv: nu trebuie sa va faceti griji cu privire la reglarea setarilor de putere si timp; cuptorul cu microunde il va regla automat pentru cel mai bun rezultat.

2. Rezultate mai sanatoase: CrispFry permite prajirea cu continut scazut de grasimi fara a adauga ulei, astfel incat mancarea este crocanta la exterior, moale la interior si in general mai sanatoasa.

 

Ridicati standardul deliciilor culinare

 

Ridicati standardul deliciilor culinare

Experimentati rezultatul extraordinar de crocant cu bolul nostru inovator Crisp, care este fabricat din ferita. Valorificand puterea cuptorului cu microunde, acest bol special se incalzeste rapid, in timp ce raftul superior din interiorul cuptorului cu microunde rumeneste frumos partea de sus a alimentelor. Vasul Crisp, care functioneaza ca un vas de copt versatil, asigura mentinerea temperaturii sub 210°C, previne supragatirea alimentelor si ofera astfel un rezultat final crocant care rivalizeaza cu alimentele facute in cuptoarele traditionale. Aceasta solutie perfecta va va economisi timp pretios si este ideala pentru pizza, quiche-uri, carne fripta si peste, deoarece garanteaza texturi chiar crocante pe ambele parti ale alimentelor. Dezlantuiti un nou taram al excelentei culinare cu bolul Crisp!

 

Experimentati rezultate impecabile

Experimentati rezultate impecabile

Va prezentam ciclul nostru revolutionar de curatare care valorifica puterea incredibila a aburului pentru a oferi rezultate de curatare impecabile. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati 1 pahar de apa in cuptorul cu aburi al cuptorului cu microunde, sa selectati ciclul de curatare si, dupa ce ciclul este finalizat, orice murdarie sau grasime ramasa poate fi sters usor cu o carpa umeda. Spune-ti la revedere curatarii intense si substantelor chimice daunatoare, deoarece puterea naturala a aburului asigura curatenia dispozitivului tau.

crocant

Cu ajutorul functiei Crisp si al vasului special al cuptorului cu microunde Whirlpool, poti pregati oricand o pizza, placinta sau placinta crocante.

Jet Start

Viteza excelenta de incalzire. Functia „JetStart” poate mentine caldura din interiorul cuptorului cu microunde la un nivel ridicat timp de pana la 30 de secunde, asigurand astfel temperatura ideala necesara pentru incalzirea alimentelor cu continut ridicat de apa, precum supe sau bauturi.

Spatiu cuptor XXL

Acest cuptor cu microunde Whirlpool are un spatiu de gatit XXL, astfel incat sa puteti pregati mancaruri mari in el.

Dual Crisp

Bucurati-va de un aspect crocant de neegalat la exterior si de o faramita suculenta la interior cu DualCrisp! Tehnologie exclusiva de la Whirlpool. Datorita celor doua puncte de emisie a microundelor, undele patrund complet in mancare si le gatesc uniform de jos in sus.

Meniul Bucatarului

100 de retete la apasarea unui buton. Alegeti dintre 100 de retete prestabilite, iar cuptorul cu microunde va regla automat timpul si temperatura de gatire, in timp ce monitorizeaza constant alimentele pentru a asigura rezultate perfecte.

JetDefrost

Dezghetare rapida. Unicul JetDefrost decongeleaza eficient alimentele.

Display XXL

Setati modul de gatit perfect intuitiv cu afisajul XXL. Supreme Chef are cel mai mare afisaj de text de pe piata, conceput pentru a asigura o functionare usoara pe parcursul intregului proces de gatit.

Coacerea crocanta

Efectuarea de preparate delicioase cu textura si gustul prajirii, dar fara sau folosind doar putin ulei, ceea ce este deci mai sanatos decat folosirea unei tigaie.

Injectie de caldura

Garantia aromelor. Lasati rezultatul sa fie la fel de crocant pe cat de asteptat de la cuptoare, dar intr-o fractiune de timp. Aerul preincalzit circula in interiorul cuptorului cu microunde, astfel incat rezultatele gatirii sa fie perfecte pentru dvs.

Dospirea

Preparat perfect de drojdie pentru paine si aluat cu functie de dospire. Programul special mentine temperatura interna a Maxi Chef la o valoare stabila de 30°, ceea ce este ideal pentru fermentarea aluatului.

Coacerea de precizie

Realizati chiar si cele mai dificile capturi cu functia Precision Make! Controlul ultra-precis al temperaturii poate fi reglat in trepte de 5 grade, astfel incat sa puteti alege temperatura ideala pentru fiecare fel de mancare. Perfect pentru a face prajituri ca un profesionist.

Meniul Jet

Setari gata de utilizare. Cu setarile preprogramate ale functiei Jet Menu, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi tipul de mancare congelata rapid, sa introduci greutatea acesteia si sa lasi cuptorul cu microunde sa faca restul.

Functia de iaurt

Faceti-va gustarile mai sanatoase cu functia IAGURT! Functie speciala pentru fermentarea iaurtului si imbunatatirea proprietatilor nutritive.

Decongelarea painii

Paine proaspata oricand. Cu functia de dezghetare a painii, painea proaspata poate fi facuta din paine congelata prin apasarea unui buton.

Gratar cu jet

Gratarul este usor. Cu ajutorul programului Jet grill, poti pregati preparate delicioase la gratar in cateva secunde.

Tehnologia 3D

Facut la perfectiune. Tehnologia revolutionara 3D asigura un flux uniform de caldura prin sistemul de distributie a caldurii complet tridimensional, astfel incat sa va puteti bucura intotdeauna de mancare gatita uniform cu o singura apasare a unui buton.

Functia de reincalzire

Reincalzire mai rapida. Puteti reincalzi mancarea in cateva minute.

Blocare pentru copii

Siguranta este primordiala. Acest cuptor cu microunde Whirlpool are o functie de blocare pentru copii care impiedica copiii mici sa porneasca accidental aparatul.

Mentinerea calda

Cu functia Pastrati la cald, mancarea dumneavoastra isi va mentine temperatura pana la 4 ore fara a se usca.

Reincalzire si dezghetare

Cu functia Reheat&Defrost a cuptorului cu microunde Whirlpool, va puteti bucura intotdeauna de aceleasi arome ca si cand mancarea ar fi fost proaspat pregatita.

Auto curatare

Pentru a curata interiorul, puneti pur si simplu un vas cu apa in cuptorul cu microunde si porniti functia. Puterea naturala a aburului slabeste reziduurile alimentare in cateva minute, facandu-le usor de sters.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde Grill
Programe predefinite Dezghetare Incalzire
Tip panou de comanda Touch screen
Deschidere usa Verticala
Capacitate 33 l
Material interior Otel
Functii Timer Afisare ceas
Continut pachet 1 x Cuptor microunde
Culoare Inox / Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 900 W
Putere grill 1200 W

DIMENSIUNI

Latime 49 cm
Adancime 54 cm
Inaltime 37.3 cm
Greutate 25.95 Kg
Diametru platou rotativ 36 cm
Lungime cablu 100 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      33
    • Putere Cuptor (W)
      900
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.