Cuptor cu aer cald Tefal Easy Fry FW605810, 7 programe automate, 3 programe manuale, capacitate 20 L, cos pentru gatit cu aer cald, griaj metalic, tava pentru copt, tehnologie Extra Crisp, ecran digital, functie pastrare la cald, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.334,57 lei

Taxa verde: 8,01 lei

(Pret cu taxa verde: 1.342,58 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 49.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FW605810

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu aer cald Tefal Easy Fry FW605810, 7 programe automate, 3 programe manuale, capacitate 20 L, cos pentru gatit cu aer cald, griaj metalic, tava pentru copt, tehnologie Extra Crisp, ecran digital, functie pastrare la cald, negru de la Tefal

Retete delicioase si crocante pentru intreaga familie

Cuptorul cu aer cald Tefal Easy Fry este o combinatie intre friteuza si cuptor ce ofera posibilitati nelimitate pentru mese sanatoase si delicioase gatite acasa. Cu cele 10 programe automate de gatit si capacitatea generoasa de 20 de litri, Easy Fry este ideal pentru familii si intalniri de pana la 6 persoane. Poti praji cartofi sau chiar gati un pui intreg la rotisor, peste la gratar si multe altele. Economisesti pana la 70% mai multa energie** si pregatesti o masa gustoasa cu 50% mai rapid* fata de un cuptor standard, pentru a petrece mai putin timp in bucatarie si mai mult timp facand lucrurile pe care le iubesti.

 

Cuptorul cu aer cald Tefal Easy Fry: Combinatia perfecta dintre un cuptor si o friteuza cu aer cald pentru rezultate rapide si crocante

Cu o versatilitate totala si o capacitate generoasa de 20 L, cuptorul cu aer cald Tefal Easy Fry este combinatia ideala dintre friteuza si cuptor ce ofera mese delicioase intr-un timp scurt. Cele 7 programe automate de gatit - gatire cu aer cald, prajire, gratar, coacere, pizza, paine prajita, deshidratare - si cele 3 programe manuale - program pentru toast (rumenire), reincalzire si pastrare la cald - ofera posibilitati nelimitate pentru mese sanatoase si delicioase, fara a fi nevoie de supraveghere constanta. Bucura-te de preparate crocante si irresistibile datorita tehnologiei Extra Crisp ce garanteaza rezultate cu 99% mai putina grasime adaugata**.

 

Versatilitate

2 spatii de delimitare pentru pana la 3 niveluri pentru gatire, ideale pentru a gati pentru intreaga familie.

 

Programe automate de gatire

Bucura-te de o varietate de programe de gatire, fara monitorizare: gatire cu aer cald, prajire, gratar, coacere, pizza, rumenire, deshidratare, bagel, pastrare la cald si reincalzire.

 

Rezultate sanatoase si gustoase

Tehnologia exceptionala Extra Crisp ofera combinatia ideala dintre caldura si flux de aer, rezultatul fiind preparate crocante si cu o cantitate foarte mica de ulei.

 

Economiseste timp si energie

Tefal Easy Fry economiseste pana la 70% mai multe energie electrica si ofera rezultate cu pana la 50% mai rapide*. 

*test extern, efectuat pentru 700g de cartofi prajiti, comparativ cu un cuptor cu convectie Tefal

 

Capacitate ideala pentru intreaga familie

Capacitatea de 20 L este ideala pentru pana la 6 persoane - prepara pizza cu diametrul de 30 cm, un pui intreg si multe altele.

 

Usor de utilizat

Ecranul digital intuitiv si panoul de control prietenos cu utilizatorul au fost proiectate pentru ca tu sa poti prepara retete perfecte de fiecare data.

 

Accesorii versatile

Cos pentru gatit cu aer cald, grilaj metalic, tava pentru copt si o tava pentru firimituri, toate acestea pentru o varietate de retete pentru intreaga familie.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip produs Cuptor electric
Capacitate 20 l
Numar programe 3
Functii Mentinere la cald
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1800 W
Temperatura maxima 200 C
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.