Cuptor incorporabil Arctic ARVIE1110BD, Electric, 71 l, Autocuratare Aqua Drop, Timer, Clasa A, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Arctic ARVIE1110BD, Electric, 71 l, Autocuratare Aqua Drop, Timer, Clasa A, Negru de la Arctic

AeroCooking, Timer Mecanic, 6 functii de gatire si multe altele, cuptorul incorporabil electric ARVIE1110BD de la Arctic are dotarile pe care ti le-ai dorit. Te bucuri de un proces de gatire omogen si de preparate delicioase, indiferent daca esti novice sau expert in gatit. In plus, functia Aqua Drop permite curatarea cuptorului simplu si rapid.

AeroCooking

Tehnologia AeroCooking ofera o distributie optima a aerului si o gatire precisa. Fluctuatiile de temperatura sunt reduse printr-un algoritm inovator pentru distribuirea uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. AeroCooking asigura un proces de gatire omogena prin intermediul unui nou design al sistemului de ventilatie, cresterii fluxului de aer cald in interiorul cuptorului si a grill-ului cu putere si suprafata marita. Vei putea savura preparatele tale preferate la cea mai inalta calitate culinara!

Technology Banner
Technology Banner

Aqua Drop Clean

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!

Incalzire inferioara

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!

Technology Banner
Technology Banner

Grill

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara

Specificatii & Informatii tehnice


Cod EAN: 8690842562969
Clasa energetica: A
6 functii de gatire
71 litri volum interior
Putere totala (W): 2400
Ventilator racire
Iluminare interioara
Culoare: Negru
Dimensiune neta (H X l x A, cm): 59,5x59,4x56,7
Greutate neta (kg): 27,48


ACCESORII:


Tava standard
Gratar

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.