Cuptor incorporabil Beko RBIM19200CD, Electric, 72 L, 3D Cooking, AeroPerfect, Grill, Defrost, Timer, Clasa A, Crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.523,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 55.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RBIM19200CD

Garantie: 2 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Beko RBIM19200CD, Electric, 72 L, 3D Cooking, AeroPerfect, Grill, Defrost, Timer, Clasa A, Crem de la Beko

Gateste ca un chef la tine acasa. Cuptorul incorporabil RBIM19200CD de la Beko dispune de tehnologii ingenioase (RecycledNet™ si AEROperfect™) ideale pentru ca tu sa-ti pui in aplicare creativitatea. In plus, 3D cooking asigura o distribuire uniforma a caldurii si permite gatirea rapida.

3D Cooking

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului.

Main

AeroPerfect

Distributie perfecta a aerului, preparate gatite la perfectie. AeroPerfect te ajuta sa gatesti cu precizie, oferind un algoritm nou de distribuire a caldurii in interiorul cuptorului, pentru a reduce la minimum fluctuatiile de temperatura. AeroPerfect asigura astfel un proces de gatire omogena prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorita noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut in interiorul cuptorului si al grill-ului cu suprafata si putere marita.

RecycledNet™

Tehnologia RecycledNet™ foloseste 71 de tone* de deseuri din navoade si resturi de ata de cusut industriala in realizarea componentelor pentru cuptoare durabile si de inalta performanta. Prin aceste materiale reciclate ajutam la reducerea plasticului din natura si diminuam poluarea ecosistemului marin. Reducem deseurile periculoase. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa. *Totalul deseurilor din plase pescaresti si ata, folosite de Arcelik A.S. in 2019 si 2020

Iluminare halogen

Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

 

Incalzire ventilata

Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece.

 

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

 

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

 

Low Grill cu ventilare

Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele.

Functie dezghetare (Defrost)

Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

 

Tava adanca pentru gatit

Ideala pentru prepararea produselor din patiserie sau a mancarurilor suculente. Deosebit de utila atunci cand ai multi invitati la masa.

 

Gratar

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.

TEHNOLOGII INGENIOASE


RecycledNet™ DA
AEROperfect™ DA
SteamAid™ Cooking -
Design nou al cavitatii cuptorului DA

FUNCTII GATIRE


3D Cooking DA
Gatire conventionala DA
Gatire cu ventilare DA
Grill DA
Low grill cu ventilare DA
Functie dezghetare (Defrost) DA
Incalzire inferioara DA
Incalzire ventilata DA

 

ACCESORII



Tava adanca pentru gatit DA
Tava standard DA
Gratar DA

PERFORMANTA & DESIGN


Tip display Mecanic
Timer DA
Iluminare halogen DA


INFORMATII TEHNICE


Tip cuptor Multifunctional
Numar functii de gatire 8
Alimentare Electrica
Clasa energetica A
Tip control Butoane
Volum (litri) 72
Material panou control Metal
Culoare produs Cream
Consum energie gatire conventionala(kWh) 0,95
Consum energie gatire cu ventilare(kWh) 0,81
Dimensiune neta(IxIxa) 59,5x59,4x56,7
Greutate neta (kg) 31,5

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.