Cuptor incorporabil Beko BBIM12300XMPSEF, Electric, 72 l, Autocuratare pirolitica, FlexiCrisp, AEROperfect, SteamShine, Grill, LED display touch control, 3D Cooking, Clasa A+, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.650,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 60.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BBIM12300XMPSEF

Garantie: 2 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Beko BBIM12300XMPSEF, Electric, 72 l, Autocuratare pirolitica, FlexiCrisp, AEROperfect, SteamShine, Grill, LED display touch control, 3D Cooking, Clasa A+, Inox de la Beko

Cuptor incorporabil Beko BBIM12300XMPSEF, Electric, 72 l, Autocuratare pirolitica, FlexiCrisp, RecycledNet, AEROperfect, SoftClose door, SteamShine, Grill, LED display touch control, 3D Cooking, Rafturi telescopice, Clasa A+, Inox 

 

FlexiCrisp

Schimbati nivelul tavii pentru a obtine preparate rumenite si crocante? Tehnologia FlexiCrisp rezolva aceasta problema! Cu ajutorul FlexiCrisp puteti ajusta temperatura sistemului de incalzire de sus sau de jos printr-o simpla atingere. Astfel, preparatul dvs. va avea baza sau partea superioara crocanta fara a fi necesar sa repozitionati tava in cuptor. Bucurati-va de texturi crocante si de rumenire uniforma cu FlexiCrisp.

 

 

 

 

 

Rafturi telescopice

Sistemul telescopic cu brate extensibile permite manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta, prevenindu-se astfel caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. Acum poti scoate tortul din cuptor fara teama ca il vei scapa pe podea.

 
       
 

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

 
       
 

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

 
       
 

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

 
       
 

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

 
       
 

Incalzire ventilata

Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece.

 
       
 

Incalzire ventilata Eco

Aceasta functie o poti folosi in locul celei de incalzire ventilata si astfel poti economisi energie. La temperaturi de 160-220°C durata de gatire va fi putin mai lunga.

 
       
 

Butoane Push In Push Out (PIPO)

Cu o simpla atingere poti activa butoanele cuptorului tau Beko. La finalul prgramului de gatit poti ascunde aceste butoane, la fel, printr-o singura atingere.

 
       
 

Blocare display

Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.

 
       
 

Iluminare halogen

Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

 
       
 

SteamShine® Cleaning

Uita de curatatul si razuitul grasimii si resturilor de mancare arsa din cuptor. Cu SteamShine® Cleaning, cuptorul Beko se curata mai usor. Doar adauga apa, porneste cuptorul si pe masura ce apa se evapora, resturile se inmoaie si pot fi indepartate cu usurinta.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Tip alimentare Electricitate
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Touch screen
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse 1 x Gratar 1 x Tava standard 1 x Raft telescopic
Culoare Inox

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 72 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Pirolitica
Functii de gatire Convectie
Functii Soft close
Numar programe 8

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.4 cm
Adancime 56.7 cm
Greutate 33.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      72
    • Culoare
    • Grill
      Da
    • Tip Afisaj
      LED
    • Numar Functii
      8
    • Autocuratare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.