Cuptor electric incorporabil Candy FCT858 XRWF, 70 l, Autocuratare catalitica, WiFi/ hOn app, Soft close, Display full touch control, Clasa A+, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.703,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 62.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FCT858 XRWF

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor electric incorporabil Candy FCT858 XRWF, 70 l, Autocuratare catalitica, WiFi/ hOn app, Soft close, Display full touch control, Clasa A+, Negru de la Candy

Cuptor electric incorporabil Candy FCT858 XRWF, 70 l, Autocuratare catalitica, WiFi/ hOn app, Soft close, Display full touch control, Clasa A+, Negru 

 

 

COLECTIA MODERNA BLACK

Noua gama de cuptoare Candy Moderna Black, lansata in anul 2023, cu caracteristici unice, imbina design-ul modern cu finisajele premium. Adauga o nota de eleganta si stil bucatariei tale!

   

CONECTIVITATE WiFi / hOn app

Utilizeaza aplicatia hOn si iti vei putea comanda cuptorul de la distanta, si in cadrul aplicatiei ai optiunea de a da comenzile prin comanda vocala sau prin selectare optiuni pe telefon. 
Cuptorul Candy se conecteaza prin WiFi la telefonul tau mobil (Smart) cu ajutorul aplicatiei hOn. 
Prin aplicatie iti vei putea alege programul de gatire dorit sau poti primi sfaturi despre ce program de gatire sa folosesti


Cu ajutorul aplicatiei hOn:
 

  • Poti primi retete noi de gatire a produselor
  • Poti crea si memora un numar infinit de retete favorite
  • Beneficiezi de un sistem personalizat precum si de programe presetate
  • Te conectezi la internet de unde poti afla diverse trucuri de gatire
  • Ai un control instant asupra cuptorului, oriunde si oricand 
     
   

CLASA A+

Cuptorul electric incorporabil are clasa energetica A+, fapt ce iti ofera un consum minim de energie si o eficienta maxima in pregatirea mancarii.

   

PANOUL DE CONTROL

Panoul full touch control permite selectarea rapida a programului de gatire, a temperaturii si timpului de coacere, astfel incat mancarea sa iasa perfect.

Sau poti face setarile direct din aplicatia hOn deschisa pe telefonul mobil.

   

Display-ul, cu afisaj digital de culoare alba, are trei zone principale de selectie:

 

FUNCTII GATIRE – seteaza manual programul de gatire/ selecteaza categoria de alimente/ programe personalizate/ gatire delicata/ meniu WiFi sau optiuni de curatare

TIMP – acceseaza setarile pentru timpul de gatire/ cronometrul de bucatarie/ start delay

TEMPERATURA – alege una din optiunile: setare temperatura/ preincalzire/ incalzire rapida si blocare-deblocare display.

 

buton PORNIT/OPRIT – la prima utilizare a cuptorului trebuie sa setezi ora, folosind butoanele de navigare, si apoi butonul “Timp” pentru confirmare

TASTE NAVIGARE – pentru selectarea functiilor/ parametrilor

buton START/PAUZA – pentru programul de gatire/ sau pentru a confirma selectia

   

RECOMANDARI

Cuptorul Candy permite pozitionarea tavii (tavilor) de coacere pe 5 niveluri.

In functie de alimentele pe care le gatesti, amplasarea corecta a tavii de coacere te ajuta sa obtii rezultate perfecte de gatire.

   

Programe de gatire

 

CONVENTIONALA (tava pozitionata pe nivelul 2/ 3): ideala pentru prajituri, paine, biscuiti gatite pe un singur nivel. Incalzirea superioara si inferioara sunt active; temperatura recomandata de gatire intre 150-200 °C

 

CONVECTIE + VENTILARE (tava pozitionata pe nivelul 2/ 3): pentru fripturi, mancare semipreparata, legume sau orice alimente cu continut ridicat de apa; incalzirea superioara si inferioara sunt combinate cu ventilarea aerului cald; temperatura indicata: 180-200 °C

 

GRILL (nivelul 5 pentru alimentele subtiri si 3/ 4 pentru cele groase): mancaruri gratinate, carne la gratar, peste, legume; asezati tava de picurare dedesubt, tineti usa inchisa si daca este necesar intoarceti mancarea; activ doar elementul superior de incalzire; utilizati temperatura presetata de gatire (“meat”)

 

GRILL + VENTILARE (tava pozitionata pe nivelurile 2/ 3/ 4): pentru fripturi; utilizeaza elementul de incalzire superior cu ventilatorul care recircula aerul cald; tineti usa inchisa si asezati tava de picurare dedesubt; intoarceti la jumatatea timpului si folositi preincalzirea cuptorului pentru carnea rosie; temperatura: 200°C

 

SUPERGRILL (tava pozitionata pe nivelul 4/ 5): pentru cantitati mari de carnati, fripturi sau paine prajita; intreaga zona de sub elementul superior de incalzire devine fierbinte; folositi cu usa inchisa si intoarceti mancarea cu o treime inainte de scurgerea timpului; folositi temperatura presetata “meat”

 

INCALZIRE DE JOS (tava pozitionata pe nivelul 1/ 2): pentru crema caramel; budinci etc pe un singur nivel; functie ce poate fi folosita si pentru finalizarea unui preparat; temperatura recomandata de gatire este intre 160 – 180°C

 

INCALZIRE DE JOS + VENTILARE (asezati tava pe nivelul 1/ 2): pentru gatire pizza, prajituri sarate, tarte sau alimente cu topping lichid pe un singur nivel; incalzirea de jos in sus este combinata cu ventilarea aerului cald; temperatura indicata: 170 – 210 °C

 

SOFT + (tava pozitionata pe nivelurile 2/ 3): prajituri si paine pe un singur nivel; mentine alimentele moi in interior si crocante la exterior; ambele elemente de incalzire sunt active si se combina cu un ciclu intermitent de aer; temperatura recomandata: 150 – 200 °C.

   

Sau, poti alege categoria de alimente pe care vrei sa o prepari si cuptorul Candy iti va oferi rezultate perfecte de gatit, datorita parametrilor de coacere prestabiliti.

   

SISTEM DE ILUMINARE

 

Sistemul de iluminare, clasic, din interiorul cuptorului Candy asigura o vizibilitate perfecta in interior. Poti vedea in permanenta care este stadiul preparatului pe care il gatesti, fara a deschide usa.

   

RAFT TELESCOPIC

Ghidajul telescopic al raftului te ajuta atunci cand gatesti: poti verifica, oricand doresti, stadiul prepararii mancarii sau adauga ingrediente /condimente foarte usor.

   

SOFT CLOSE

Tehnologia SOFT CLOSE reduce considerabil nivelul de zgomot produs de inchiderea si deschiderea usii cuptorului. De asemenea, usa asigura o etanseizare perfecta care ajuta la eliminarea in totalitate a pierderilor de caldura din interiorul cuptorului.

Suprafata exterioara din sticla, perfect netedafara nici un element de imbinare este extrem de usor de intretinut putand fi curatata foarte eficient cu laveta umeda.

   

USA CU 2 STRATURI DE STICLA

Usa din 2 straturi de sticla termorezistente a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor.

Temperatura usii nu depaseste 50 de grade chiar daca in cuptor poti gati la o temperatura maxima de 250 de grade.

   

CURATAREA HIDROLITICA

 

Umple rezervorul amplasat la baza cuptorului cu 300 ml apa distilata. Activeaza functia speciala Hydro Easy Clean care dureaza doar 30 de minute. Cuptorul incalzeste la 90° C, apa se transforma in abur iar acesta va inmuia murdaria.

Dupa racirea cuptorului poti indeparta murdaria cu o carpa moale.

   

CURATAREA CATALITICA

 

Pentru a curata cuptorul trebuie doar sa-l porniti 10-15 minute la temperatura maxima si panourile catalitice vor arde grasimea si murdaria rezultate in timpul prepararii.

Astfel, grasimile se vor transforma intr-o cenusa fina. Dupa terminarea programului de curatare, va trebui sa stergeti interiorul cu o laveta pentru a avea un cuptor fara pete, gata de reutilizat.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Tip alimentare Electricitate
Material usa Sticla Inox
Tip panou de comanda Touch screen Wireless
Deschidere usa Verticala
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 70 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Catalitica Hidrolitica
Functii Iluminare Control temperatura Control Wi-Fi Ventilare Soft close
Numar programe 4

DIMENSIUNI

Dimensiuni spatiu incastrare 595 x 568 x 595 mm
Greutate 31.5 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.