Set cuptor incorporabil Candy FIDC N612, Electric, 70 l, Display, Grill, Display, Clasa A + Plita incorporabila Candy CH64CCB/4U2, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Power management, 60 cm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.583,89 lei
Pret 36 Rate Optimo: 58.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PCI 27BCH64CCB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set cuptor incorporabil Candy FIDC N612, Electric, 70 l, Display, Grill, Display, Clasa A + Plita incorporabila Candy CH64CCB/4U2, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Power management, 60 cm, Negru de la Candy

Set cuptor incorporabil Candy FIDC N612, Electric, 70 l, Display, Grill, Display, Clasa A, Negru + Plita incorporabila Candy CH64CCB/4U2, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Power management, 60 cm, Negru 

 

 

 

GAMA

Noile cuptoare din gama IDEA, lansate in anul 2022, continua traditia Candy de a produce electrocasnice performante.

Combinatia perfecta intre pret, tehnologii de ultima generatie si materiale de calitate!

   

CLASA A+

 

Cuptorul electric incorporat are clasa energetica A+ fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima in pregatirea mancarii.

   

PANOUL DE CONTROL

 

De la panoul de control poti seta rapid si foarte usor perioada de gatire, temperatura si modul de coacere, astfel incat mancarea sa iasa perfect. Manerul si butoanele de culoare neagra confera un aspect clasic potrivit in orice bucatarie.

   

PROGRAM DECONGELARE:

Ai uitat sa pui la dezghetat carnea pentru snitele sau friptura si trebuie sa gasesti rapid o solutie? Tot ce trebuie sa faci este sa setezi butonul de decongelare, apoi ventilatorul cuptorului Candy va face toata treaba. Alimentul se va decongela in cateva minute fara a fi alterat.

 

 

PROGRAM PIZZA:

Cuptorul incorporabil de la Candy are PROGRAM SPECIAL PENTRU PIZZA!

Acest program asigura circularea aerului cald in interior si astfel vom obtine cele mai bune preparate de pizza sau focaccia. Caldura obtinuta cu aceasta functie creeaza aceleasi conditii de coacere regasite la traditionalele cuptoare de pizza.

   

PROGRAM COOK LIGHT

 

Pentru a gati intr-un mod mai sanatos, functia Cook Light a cuptorului iti permite sa reduci cantitatea de grasimi si uleiuri fara a influenta savoarea preparatului final. 

 

Cu functia Cook Light gatesti rapid preparatul dorit fara a afecta nivelul de umiditate al alimentelor. Este functia ideala pentru a gati fripturi suculente.

   

Moduri de functionare

 

Sunt utilizate ambele elemente de incalzire. Aceasta metoda clasica de gatit este ideala pentru coacerea traditionala a carnii si a painii. Functioneaza intre 50°C si maxim.

 

Grill: Doar incalzire de sus in jos. Pregatiti cele mai bune gratare si mancaruri gratinate, chiar si cel mai bun kebab. Temperatura recomandata este de 230°.

 

Incalzire de jos in sus cu ventilarea aerului cald. Va ajuta sa gatiti preparate delicate.

 

Ambele elemente de incalzire sunt utilizate impreuna cu ventilatorul. Acesta realizeaza circularea aerului cald in interiorul cuptorului si uniformizeaza temperatura. Ideal pentru gatirea carnii de pui, a pestelui si a produselor de patiserie. Puteti gati preparate diferite in acelasi timp.

   

USA CU 2 STRATURI DE STICLA

 

Usa din 2 straturi de sticla termorezistente a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor.

Temperatura usii nu depaseste 50° C chiar daca in cuptor poti gati la temperatura maxima, oferind protectie impotriva atingerii accidentale.

   

SISTEM DE ILUMINARE

Sistemul de iluminare, clasic, din interiorul cuptorului Candy asigura o vizibilitate perfecta in interior. Poti vedea in permanenta care este stadiul preparatului pe care il gatesti.

   

PROGRAME

Cele 7 programe presetate te ajuta sa devii unul dintre cei mai priceputi bucatari.

Cuptorul Candy permite selectarea oricarei temperaturi intre 50 si 250° C.

CANDY - CALDURA SCHIMBARII

 

Cele mai bune materiale ce garanteaza longevitatea produselor si optiuni multiple in alegerea unui model care sa completeze armonios design-ul bucatariei. Aceste lucruri isi doresc oamenii atunci cand cauta o plita.

Candy a proiectat o gama larga de plite (pe gaz sau electrice), oferind solutii multiple, intr-o noua paleta coloristica, pentru a satisface cele mai rafinate preferinte.  

   

PLITA VITROCERAMICA

 

O siguranta sub suprafata de gatit ceramica, care se incalzeste cand este activata zona din panoul de control.  Este sigura, eficienta din punct de vedere energetic si usor de utilizat.

Beneficiati de 4 zone de gatit, pe care le puteti utiliza simultan.

   

 

PANOUL DE COMANDA TOUCH CONTROL

 

Controlati individual toate zonele de gatit cu o singura atingere a butoanelor centrale.

 

De la panoul de comanda Touch Control puteti seta:

 

•temperatura

•timpul de gatit

•zona de gatit

   

INTERFATA INTUITIVA SI CU MEMORIE

Beneficiati de o interfata intuitiva pentru a gestiona orice nevoie.

Odata ce ati setat optiunile de gatire, aveti libertatea sa va gestionati timpul dupa cum doriti. Puteti intrerupe pentru un timp prepararea, iar apoi sa reluati ceea ce ati inceput fara a mai fi necesar sa selectati din nou optiunile. 

   

 

POWER MANAGEMENT

 

4 zone de gatit:

•zona 1 – 1200 W

•zona 2 – 2300 W

•zona 3 – 1800 W

•zona 4 – 1200 W

 

Power Management este functia ce permite limitarea automata a puterii plitei. Se evita astfel supraincarcarea.

   

CHILD LOCK

Candy are grija de siguranta familiei tale: Apasand simultan butoanele “-” si “+” vei activa functia de blocare pentru copii. Din acest moment comenzile devin inactive iar afisajul va arata “L” de fiecare data cand va fi atinsa o tasta. Pentru dezactivarea functiei de blocare repetati apasarea simultana a celor doua butoane. 

   

INTRETINERE

Suprafata plitei, din sticla, este foarte usor de intretinut. Se poate sterge cu o laveta umeda, ori de cate ori considerati ca este necesar.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Tip alimentare Electricitate
Material usa Sticla Inox
Tip panou de comanda Mecanic
Deschidere usa Verticala
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 70 l

FUNCTII SI ACCESORII

Functii de gatire Grill Functie Pizza
Functii Iluminare Ventilare
Numar programe 7

DIMENSIUNI

Inaltime 595 mm
Latime 595 mm
Adancime 568 mm
Greutate 26.9 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      70
    • Culoare
    • Grill
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.