Cuptor electric incorporabil Haier HWO60SM6S9BH, 70 litri, WiFi, Steam, Autocuratare Pirolitica, 9 functii, Grill, Sonda carne, Softclose, Clasa A+, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.370,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 123.56 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HWO60SM6B9BH

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor electric incorporabil Haier HWO60SM6S9BH, 70 litri, WiFi, Steam, Autocuratare Pirolitica, 9 functii, Grill, Sonda carne, Softclose, Clasa A+, Negru de la Haier

Cuptor electric incorporabil HAIER HWO60SM6S9BH, 70 litri, WiFi, Steam, Autocuratare Pirolitica, 9 functii, Grill, Ghidaj telescopic, Sonda carne, Softclose, Clasa A+, Negru

 

I-Message Steam Series 6

HAIER PREZINTA NOILE CUPTOARE STEAM SERIES 6

  • cuptorul conectat Haier cu afisaj digital pentru mesaje
  • functia de inteligenta artificiala (AI) Climatech
  • Cook with me: asistent personal care functioneaza cu aplicatia hOn
  • tehnologia gatirii cu abur
  • sisteme de curatare integrate: Pirolitic & Hidrolitic
   

Climatech

Distributia ideala a caldurii, umiditatii si aerului in interiorul cuptorului asigura, in orice moment, conditiile perfecte pentru un gatit de calitate. Sistemul de ventilare ajuta la pastrarea  temperaturii constante in interiorul cavitatii, fara pierderi de caldura si fara a supraincalzi in exterior.

   

Steam

Gatitul cu ajutorul aburului este recomandat in prepararea cu acuratete si precizie, chiar si a celor mai sofisticate mancaruri.

3 moduri de folosire a aburului:

Automatic mode: alegi din cele 30 de retete create special de chefi profesionisti, pe care le gasesti in aplicatia hOn.

Modul asistat: 4 trepte de folosire a aburului combinate cu elemente de gatire traditionala pentru a satisface orice pofta.

Manual mode: Modul dedicat expertilor - in timpul ciclului de gatire poti adauga abur, oricand doresti, de pana la 5 ori.

   

Conectivitate Wi-Fi / hOn

RETETA POTRIVITA? VORBESTE CU CUPTORUL TAU!

In aplicatia hOn vei gasi mereu cel putin 300 de retete si 50 de tutoriale video care sa te ghideze pas cu pas in timp ce gatesti.

Functia “COOK WITH ME” te ajuta sa devii un adevarat CHEF. Beneficiezi de un asistent personal la gatit care functioneaza cu aplicatia hOn si care, datorita afisajului digital de mesaje, te ghideaza printr-un set de multiple optiuni sau retete usor de urmat.

   

Panoul de control

Beneficiezi de o interfata interactiva, intuitiva si foarte usor de utilizat, cu un display digital ce afiseaza mesaje text.

   

Sonda pentru controlul temperaturii

Sonda cu fir pentru controlul temperaturii iti permite monitorizarea constanta a procesului de gatire si masurarea temperaturii diverselor preparate. Daca este necesar, poti modifica ciclul de gatire, pentru obtinerea rezultatului perfect.

Este ideal de utilizat atunci cand prepari peste sau carne.

   

Vizibilitate maxima

Cele 2 lampi pozitionate lateral (dreapta-sus si stanga-jos) asigura o vizibilitate perfecta a preparatului, in orice moment, in timpul gatitului.

   

Raft telescopic

Ghidajele telescopice au fost concepute pentru a facilita manevrarea tavilor. Poti verifica in orice moment stadiul gatitului sau poti adauga condimentele mai usor ca niciodata.

   

Sistem Soft Close

Sistemul SOFT CLOSE al cuptorului Haier asigura inchiderea usoara si silentioasa a usii de la cuptor, precum si etanseizarea perfecta a cavitatii.

   

Curatarea pirolitica

Sistemul de curatare pirolitic curata automat cuptorul, oricat de murdar ar fi. Selectezi functia si vei scapa de toate depunerile de grasime si reziduurile din timpul gatirii. Acestea vor fi arse la temperatura de 430° si vor deveni cenusa fina, pe care o poti curata cu o laveta usor umeda dupa ce cuptorul se raceste.

   

Curatarea hidrolitica

Sistemul de curatare HIDROLITIC iti permite curatarea cuptorului intr-un mod simplu si rapid. Umple spatiul dedicat, din partea de jos a cuptorului, cu 300 ml de apa, seteaza programul aferent si lasa cuptorul sa functioneze timp de 30 de minute. La sfarsitul ciclului reziduurile de murdarie pot fi sterse usor cu un burete.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Tip alimentare Electricitate
Material interior Email
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Electronic
Deschidere usa Verticala
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 70 l

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Pirolitica 
Functii de gatire Grill Coacere Convectie Gatire cu aburi
Functii Timer Iluminare interioara Termostat Control Wi-Fi Ventilare Soft close Termosonda

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 56.8 cm
Greutate 39.6 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.