Cuptor incorporabil Teka HLB 830 SS, Electric, 70 l, Sistem curatare HydroClean PRO, Control touch, Display LED, Clasa A+, Inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.174,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 79.69 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HLB 830 SS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor incorporabil Teka HLB 830 SS, Electric, 70 l, Sistem curatare HydroClean PRO, Control touch, Display LED, Clasa A+, Inox antiamprenta de la Teka

Caracteristici:

  • Sistem de curatare HydrocleanPRO;
  • Volum util, brut/net: 71/70 l;
  • Panou de control tactil cu afisaj LED;
  • 8 functii (6 moduri);
  • Ghidaj telescopic 1 nivel.

 

Asistent bucatar

Alege un fel de mancare pentru fiecare zi, de luni pana duminica, din 50 de retete preprogramate din toata lumea, folosind un ecran color. Vezi cum arata fiecare fel de mancare si alege-l pe cel de care ai nevoie chiar acum.

   

MeatProbe

A rezistat exact la temperatura din interiorul fiecarei piese. Datorita controlului complet al temperaturii de gatire, vei putea obtine exact textura preparatului, care este oferita de reteta. Sonda este indispensabila atunci cand gatiti carne, pasari si peste.

   

SurroundTemp

Fursecuri aromate proaspete, perfect crocante si suficient de coapte - ce ar putea fi mai bun? Cuptoarele multifunctionale SurroundTemp asigura o distributie uniforma a caldurii chiar si atunci cand gatiti la diferite niveluri. Incercati efectul caldurii din jur pentru vasele dumneavoastra, cu un element de incalzire suplimentar in spatele ventilatorului de pe peretele din spate.

   

Cuptoarele sunt concepute pentru a economisi

Nu numai ca ne asiguram ca mesele tale sunt perfecte, dar nu uitam de economisirea energiei electrice si de economisire a banilor. Clasa energetica A+ consuma cu 20% mai putina energie electrica decat clasa A. Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate!

   

Ghidajele telescopice cu extensie totala

Functionare mai fiabila si mai lina. Precizie ridicata si extensie completa datorita noilor ghidaje telescopice. Tava iese 100% din cuptor, oferind acces liber la vas. Sistem de blocare cu clips.

   

SteamBox

Transforma-ti cuptorul intr-un aparat cu abur cu SteamBox SteamBox de la Teka (achizitionat separat). Produsele dumneavoastra vor pastra toti nutrientii, vitaminele si mineralele, iar uleiul nu este deloc necesar. Datorita numarului mare de accesorii suplimentare, puteti gati atat mancaruri suculente in preparate de servire, cat si bucati mari de carne pe gratar.

   

 



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Tip alimentare Electricitate
Material Sticla Otel emailat
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Touch screen
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse 1 x Gratar 1 x Tava adanca de copt
Culoare Negru Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Putere 2.5 kW
Capacitate 70 l
Temperatura maxima 250 C

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Hidrolitica
Functii de gatire Grill Coacere Dezghetare Rumenire
Mod incalzire Incalzire de jos
Functii Iluminare Control temperatura Blocare acces copii Termostat Incalzire rapida Indicator caldura reziduala Ventilare Termosonda

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 55.7 cm
Lungime cablu 1.1 m
Greutate 27 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.