ASUS Docking station SimPro Dock 2, Thunderbolt, Gigabit, USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.056,27 lei
Pret 36 Rate Optimo: 38.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90NX0460-P00030

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Docking station SimPro Dock 2, Thunderbolt, Gigabit, USB-C de la ASUS

 

ASUS SimPro Dock 2 este un dock elegant si compact, care iti simplifica misiunea de a conecta laptopul. Conecteaza laptopul printr-un singur cablu si este alimentat, conectat la retea si la periferice si este pregatit pentru multitasking pe pana la patru monitoare - inclusiv un afisaj de pana la 8K. De asemenea, are integrat un cititor Smart Card, pentru o gama variata de afaceri. Pur si simplu, SimPro Dock 2 iti mentine biroul ingrijit, ordonat si organizat.
* Pentru a beneficia de toate functiile lui SimPro Dock 2, iti recomandam sa il folosesti impreuna cu un laptop din seria ExpertBook. Verifica modelele compatibile in sectiunea Suport.

 

Un cablu, posibilitati nelimitate

Cu o conectivitate extinsa si compatibilitate cu o gama larga de laptopuri ASUS si nu numai, SimPro Dock 2 este modalitatea usoara de conectare la diferite solutii de stocare de date, periferice, instrumente de securitate si de gestiune. Doar conecteaza-te la laptop printr-un singur cablu USB-C si esti conectat instantaneu la intregul tau mediu de lucru personalizat.

 

 

Functii avansate de administrare, securitate si conectare la retea

Pe langa conectarea usoara la reteaua prin cablu, SimPro Dock 2 te ajuta sa iti gestionezi partea IT a companiei si sa iti menti informatiile in siguranta si productivitatea ridicata, cu functii precum depasirea adreselor MAC, dezactivarea porturilor de la distanta si Wake-on-LAN.

 

Incarcat cu solutii de conectivitate

Un total de cinci conexiuni USB asigura conectivitate usoara si compatibilitate cu o gama larga de periferice, inclusiv hard disk-uri externe, imprimante si scanere. SimPro Dock 2 are, de asemenea, Thunderbolt™ 3 pentru viteze de transfer de date ultra-rapide de pana la 40 Gbps, incarcare rapida si iesire video. Exista chiar si USB 3.2 Gen 2 Type-A, care poate incarca rapid dispozitive de zi cu zi, precum smartphone-uri si tablete.

 

Imputerniceste aplicatiile Smart Card

Cu un cititor Smart Card incorporat, SimPro Dock 2 permite autentificarea si securitatea utilizatorilor pentru o serie de aplicatii de afaceri, de la tranzactii financiare pe baza de card, pana la verificarea identitatii in scopul completarii informatiilor fiscale, ori acces la datele personale de pe site-urile guvernamentale.

 

Da putere zilei tale de lucru

SimPro Dock 2 suporta o putere de incarcare rapida de pana la 6A si are incorporat un cablu de 0,6 m pentru o conexiune rapida si convenabila la laptop. Ofera energie de pana la 120W pentru laptopuri compatibile, pentru a imbunatati si a eficientiza procesul de incarcare.

 

Maximizeaza spatiul de lucru fara limite

Poti sa conectezi pana la patru monitoare externe in acelasi timp, facand mult mai usoara sarcina de a administra aplicatii multiple si de a-ti extinde spatiul de lucru. Cand este atasat la un laptop care suporta Display Stream Compression (DSC), SimPro Dock 2 suporta chiar si un afisaj 8K — oferind imagini clare si detaliate. Are de asemenea DisplayPort™ 1.4, HDMI™ 2.0 si conectivitate VGA traditionala, oferindu-ti libertatea de a te conecta la cat de multe monitoare ai nevoie. De asemenea, functionalitatea sistemului DisplayPort de pe SimPro Dock 2 include functia Multi-Steam Transport (MST), permitand mai multor monitoare sa se conecteze la un singur adaptor DisplayPort.

 

Imputerniceste conectivitatea

SimPro 2 Dock este incarcat cu diverse porturi, sloturi si jack-uri, astfel ca este 100% pregatit pentru aproape orice dispozitiv de care ai avea nevoie - acum si in viitor.

 

 

Spatiul tau de lucru este mai ingrijit

SimPro Dock 2 aduce toate cablurile intr-un singur loc, pastrandu-ti spatiul de lucru ordonat si ingrijit. Este un dispozitiv compact, ocupand acelasi spatiu pe care il ocupa un smartphone.

 

 

Operatiuni multiple cu un singur buton

Odata conectat, nu e nevoie decat de o atingere a butonului de putere a lui SimPro Dock 2 pentru a-ti porni laptopul. Becul LED integrat te anunta cand laptopul tau este sincronizat, astfel incat vei stii imediat cand poti sa te apuci de treaba.

 

 

Software simplu si inteligent

SimPro Dock 2 include software simplu si inteligent care te ajuta sa te instalezi. Mesajele pop-up simplifica suita de operatiuni necesara pentru conectare - cea la reteaua de internet, de exemplu. Dispozitivul va arata si un mesaj de alerta daca se intampla sa te conectezi fara sa ai dispozitivul alimentat.

 

 

Suport maxim, efort minim

Pachetul de servicii ASUS Business ofera solutii care depasesc garantia standard, pentru a intalni necesitatile diviziei IT atat de critice intr-un mediu de afaceri. Acoperirea completa iti protejeaza nu doar componenta hardware a afacerii tale, ci intreaga afacere in sine, si iti permite sa iti personalizezi o solutie de service potrivita pentru afacerea ta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.