Docking Station Asus compatibil cu ASUS Pro B series BU201/ B451/ B551/ B9420

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Docking Station Asus compatibil cu ASUS Pro B series BU201/ B451/ B551/ B9420 de la ASUS

Compatibil cu ASUSPro B series BU201/ B451/ B551/ B9420, 1x15pin D-sub | 1xHDMI | 1xDisplayPort | 1xAudio-Out | 1xMicrophone | 4xUSB 3.0 | 1xRJ45 | Colour Black

Creste optiunile de conectivitate - Sincronizeaza si conecteaza diferite device-uri si accesorii la seriile de notebook ASUSPRO B.

Pliabil, cu un design care economiseste spatiu, ideal pentru acasa si pentru birou. Baza grea (3kg) ofera o platforma robusta care sustine seriile de laptop ASUSPRO-B de la 12 la 15-inch vertical.

Indicatorii LED reflecta statusul conectiunii intre notebook si Statia docking ASUSPRO Ultra.

Patru porturi USB pentru optiuni de expansiune aditionale — trei 5Gbit/s SuperSpeed USB 3.0 si un port cu incarcare rapida cu 1.5A.

Port internet rapid 10/100 Mbit/s

Slot de securitate Kensington sistem anti-furt.



Creat cu ideea de businesses in minte, ASUSPRO Ultra Docking Station se conecteaza la seria ta de notebook ASUS B pentru a-ti oferii eficienta si productivitate.

ASUSPRO Ultra Docking Station este ideala pentru extinderea desktop-ului tau Windows. Suporta display extern cu rezolutie de pana la 2048 x 1152 fie prin porturile HDMI sau VGA, fie prin portul VGA si DisplayPort. Dock-ul include si un port rapid pentru internet 10/100, jack-uri input/output audio, alaturi de patru porturi USB 3.0 (cu un port cu incarcare rapida).

ASUSPRO Ultra Docking Station are un design simplu si inovativ care te ajuta sa utilizezi cele mai inguste spatii. Are o platforma robusta care o ajuta sa sustina seriile de notebook intre 12 si 15-inch ASUSPRO B in pozitie verticala.





Creste optiunile de conectare - sincronizeaza si conecteaza multiple device-uri si accesorii la seriile tale de notebook ASUSPRO B.




Design pliabil, ideal pentru acasa si birou. Baza grea (3kg) ofera o platforma robusta care sustine seriile de notebook de la 12 la 15-inch ASUSPRO B in pozitie verticala.

Indicatorul LED arata statusul conectiunii intre seria ta de notebook ASUSPRO B si ASUSPRO Ultra Docking Station










Slot de securitate anti-furt Kensington.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Porturi
      1 x MIC/ 1 x Audio/ 1 x 10/100M/ 3 x USB 3.0/ 1 x USB 3.0 / 1 x VGA/ 1 x Standard HDMI/ 1 x DC/ 1 x Display 1.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.