Amazon eBook Reader Kindle Glare Free 6.0 WiFi Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere eBook Reader Kindle Glare Free 6.0 WiFi Black de la Amazon

Proiectat special pentru citit

Kindle este proiectat si construit pentru a fi un e-reader performant. Experimenteaza placerea cititului fara intreruperi (alerte de email sau alte notificari).

Noul display cu touchscreen

Noua interfata tactila faciliteaza utilizarea functiilor integrate, precum X-Ray, Goodreads, dictionarul, notitele si multe altle. Ecranul fara reflexii imita perfect hartia adevarata. De aceea vei citi la fel de confortabil afara, in soare, sau in sufragerie.

cs-content/cs-photos/products/description/feature-hero._V325449420__67283_1.jpgcs-content/cs-photos/products/description/feature-likeabook._V325753803__67283_2.jpg

Usor de citit

De fiecare data cand iti muti privirea de la un ecran luminos la mediul ambiental mai intunecat, ochii tai trebuie sa se ajusteze diferentei de luminozitate. Din acest motiv, ochii pot obosi. Insa cu Kindle, pagina este la fel de luminoasa ca mediul ambiental, deci ochii tai nu vor avea nevoie de ajustare si nu vor obosi.

Mai usor si mai mic decat o carte

E-readerul Kindle este mai usor decat majoritatea cartilor, fiind usor de tinut intr-o singura mana, chiar si pentru perioade lungi de timp.

Imita aspectul real al unei carti

Tehnologia Kindle foloseste particule de cerneala adevarate si font-uri unice pentru a recrea aspectul unei pagini de carte adevarata. Nuantele de negru si alb de pe pagina sunt redate uniform, pentru o calitate unica a textului si a ilustratiilor.

Durata de viata a bateriei - saptamani

Kindle nu foloseste energie pentru a mentine textul afisat pe pagina. De aceea vei putea citi saptamani in sir cu o singura incarcare a dispozitivului.

Link producator

General
Dimensiune ecran 6 inch
Tip display E-Ink Pearl
Rezolutie ecran 800 x 600 pixeli
Densitate pixeli/inch 167
Tip suprafata ecran Anti-glare
Touchscreen Da
Memorie interna 4 GB
Memorie interna disponibila 3 GB
Interfata microUSB
Carduri suportate Nu
Dimensiuni 169 x 119 x 10.15 mm
Greutate 195 g
Culoare Negru
Procesor 1000 MHz
Baterie Lithium Polymer
Wireless 802.11 b/g/n
Altele 16-level grey scale
Formate
Text - Kindle Format 8 (AZW3)
- Kindle (AZW)
- TXT
- PDF
- unprotected MOBI
- PRC nartiv
- HTML
- DOC
- DOCX
Foto - JPEG
- GIF
- PNG
- BMP prin conversie

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.