Epilator, Braun, Silk-expert, 300000 IPL, Roz/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.376,63 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.377,82 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 50.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4210201439110

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator, Braun, Silk-expert, 300000 IPL, Roz/alb de la Braun

Dispozitiv Silk-expert Pro Mini PL1014 IPL cu 2 accesorii: aparat de ras Venus Smooth, husa de voiaj.

  • IPL rapid, usor de utilizat si bland: si subtierea spectaculoasa a parului in doar 3 luni¹, de acasa.
  • Dispozitiv de indepartare a parului IPL prietenos cu pielea: testat clinic. Senzorul de nuanta a pielii ajusteaza intensitatea la nuanta pielii.
  • Performanta optima pe toate partile corpului - SkinPro (SensoAdapt™) se bazeaza pe o tehnologie profesionala care se adapteaza automat si continuu la nuanta pielii.
  • Compact si convenabil: mini design. De asemenea, vine cu o husa de calatorie, astfel incat sa o poti folosi in timpul calatoriei.
  • Design subtire: pentru control confortabil al mainii si manevrare usoara.

Tehnologia SkinPro (SensoAdapt™).

Tonul pielii variaza in diferite zone ale corpului, astfel incat senzorul SkinPro (SensoAdapt™) (cu protectie UV) analizeaza continuu pielea si ajusteaza intensitatea bliturilor la diferite parti ale corpului.

Tratament adaptat partilor corpului

Acurate si minutioase in toate zonele corpului. Trateaza eficient zonele mai inguste, cum ar fi fata, axilele si linia bikinilor, precum si zonele mai mari, cum ar fi picioarele.

Eficient si bland

Epilarea blanda si puternica si spectaculoasa din confortul casei tale. Dispozitivul IPL detecteaza continuu nuanta pielii si ajusteaza automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect de blandete si eficacitate.

     

Rezultate vizibile in 3 luni

Testat clinic - caderea spectaculoasa a parului in pana la 3 luni¹. Puterea IPL-ului.

Puteti utiliza singur dispozitivul IPL?

Braun IPL poate fi utilizat pe multe nuante de piele diferite, de la deschis la mediu inchis si de la blond natural la parul brun inchis sau negru. Tehnologia IPL este mai putin eficienta pe parul blond deschis, rosu, gri sau gri, deoarece au melanina care absoarbe mai putin lumina.

3 niveluri de intensitate

Cele 3 nivele de intensitate ale dispozitivului IPL asigura ca intensitatea luminii se potriveste cu nuanta pielii utilizatorului. Acest lucru asigura echilibrul perfect de performanta pentru rezultate de lunga durata atunci cand este utilizat acasa.

     

Clipeste la fiecare 0,6 secunde

IPL-ul este continuu cu blituri de mare viteza, aluneca usor si va fi mai putina zona ratata. Modul de alunecare este recomandat pentru zone mai mari, cum ar fi picioarele.

Rarirea parului si performanta de durata

IPL cu pana la 300.000 de blituri pentru indepartarea parului pe corp si pe fata - poate fi folosit pana la 16 ani fara a schimba lampa.

Design compact si usor

Are un design subtire, este usor de manevrat si se potriveste perfect in mana. Pastrati-va dispozitivul in husa de calatorie, astfel incat sa il puteti lua cu dvs. si sa-l folositi oriunde si oricand.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp
Tip produs Epilator IPL
Set Da
Utilizare Piele uscata
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Lumina intens pulsata
Tip alimentare La retea
Tip operare Cu fir
Trepte de viteza 3
Numar impulsuri IPL 300000
Functii Greutate redusa
Continut pachet

1 x Geanta de transport

1 x Aparat de ras

1 x epilator IPL

Culoare Alb Roz
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.