Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, Senzor Smartskin, tehnologie SenseIQ, utilizare cu sau fara fir, 450.000 impusuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Rose Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, Senzor Smartskin, tehnologie SenseIQ, utilizare cu sau fara fir, 450.000 impusuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Rose Gold de la Philips

Piele epilata timp de 6 luni

Cel mai eficient dispozitiv IPL de la Philips pentru 6 luni de piele epilata dupa un ciclu de tratament complet. Tehnologia IPL cu SenseIQ asigura indepartarea parului de pe tot corpul, cu efecte de lunga durata, in confortul casei tale. Obtine piele neteda ca la salon cu ghidaj personalizat de la aplicatia Lumea IPL.

Tehnologie IPL pentru acasa, dezvoltata impreuna cu medici dermatologi

IPL inseamna lumina intens pulsata. Este o tehnologie care utilizeaza o lumina calda si delicata pentru a elimina parul. Lumina patrunde in radacina parului, determinand foliculul sa intre intr-o faza de repaus si stimuland parul sa fie eliberat. Repetarea treptata a tratamentelor impiedica parul sa creasca inapoi, lasand pielea frumoasa, fara par si neteda la atingere. Philips Lumea este dezvoltat impreuna cu medici dermatologi si testat clinic pentru a asigura tratamente usoare, eficiente si confortabile chiar si in zonele sensibile, toate acestea din confortul propriei locuinte.

 

 

Tratament dovedit a fi sigur si eficient

Studiile efectuate indica o reducere a parului de pana la 92 % dupa doar trei tratamente. Efectueaza primele patru tratamente la fiecare doua saptamani, iar urmatoarele opt tratamente la fiecare patru saptamani. Dupa 12 tratamente te vei putea bucura de sase luni de piele fina, fara par.

 

Tehnologia SenseIQ pentru indepartare personalizata a parului

Detecteaza. Senzorul Lumea SmartSkin detecteaza nuanta pielii si indica cea mai confortabila setare de lumina pentru tine. Adapteaza. Accesoriile inteligente adapteaza programe personalizate pentru fiecare zona a corpului. Ingrijeste. Dezvoltat impreuna cu medici dermatologi si inspirat de tine pentru o indepartare delicata si de durata a parului, chiar si in zonele sensibile.

 

 

450.000 de impulsuri in total

Lampa noastra poate trimite pana la 450.000 de impulsuri pe toata durata de viata a aparatului.

 

Accesoriile inteligente adapteaza programele pentru fiecare zona a corpului

Corpul tau este unic. Motiv pentru care pielea, contururile si formele sale trebuie tratate in mod unic. Accesoriile Lumea pentru intregul corp au forme care se potrivesc perfect fiecarei zone si vor adapta programe personalizate pentru fiecare zona a corpului. Ferestrele de tratament sunt concepute pentru cel mai bun contact cu pielea, pentru a nu lasa lumina sa iasa, permitand tratamente eficiente si neagresive chiar si in zonele delicate sau sensibile.

 

 

Accesoriu cu forma curbata in afara pentru zona axilara

Proiectat special pentru a trata zonele axilare greu accesibile, accesoriul inteligent pentru zona axilara are dimensiuni medii, cu o fereastra de 3 cm². Cand este atasat la dispozitiv, accesoriul adapteaza un program personalizat pentru zonele axilare. 86% dintre femeile care au folosit Lumea sunt multumite de reducerea parului din zona axilara.

 

Accesoriu pentru zona inghinala cu filtru suplimentar de lumina

Ataseaza accesoriul inteligent pentru linia bikinilor si acesta va adapta un program conceput special pentru zona respectiva. Are o fereastra optima de 3 cm², cu un filtru transparent pentru confort suplimentar, iar designul curbat se adapteaza la formele corpului pentru contact, eficienta si confort maxime. 78% dintre femeile care au folosit Lumea sunt multumite de reducerea parului in zona inghinala.

 

 

Accesoriu pentru corp cu forma curbata in interior

Accesoriul inteligent pentru corp are cea mai mare fereastra de tratament: 4,1 cm². Este perfect pentru tratarea rapida a zonelor mai mari ale corpului, cum ar fi picioarele, bratele si abdomenul. De fapt, puteti trata ambele gambe in doar 8,5 minute. Forma curbata in interior urmeaza indeaproape contururile corpului, pentru un contact maxim cu pielea. Ataseaza accesoriul si acesta va adapta un program personalizat potrivit pentru zona respectiva a corpului. 83% dintre femeile care au folosit Lumea sunt multumite de reducerea parului de pe picioare.

 

 

Accesoriu de precizie cu filtru suplimentar pentru fata

Accesoriul pentru fata a fost conceput cu atentie pentru a avea o fereastra mica, plata, de 2 cm², astfel incat sa poti trata eficient si delicat parul de pe fata. Ideal pentru zona de deasupra buzei superioare, barbie sau linia maxilarului, accesoriul are un filtru suplimentar integrat. Cand este montat pe dispozitiv, accesoriul inteligent adapteaza automat tratamentul cu lumina potrivit pentru fata. 84% dintre femeile care au folosit Lumea sunt multumite de reducerea parului de pe fata.

 

 

Senzor SmartSkin cu 5 setari de confort

Philips Lumea IPL cu tehnologia SenseIQ dispune de cinci setari de lumina usor de ales. Senzorul SmartSkin detecteaza nuanta pielii, apoi iti indica cea mai confortabila setare de lumina pentru orice zona vrei sa tratezi.

 

Utilizare fara fir

Philips Lumea IPL Seria 9000 este un aparat IPL fara fir, astfel incat zonele greu accesibile ale corpului pot fi tratate cu usurinta fara un cablu care sa te incurce. In plus, cu un aparat fara fir iti poti trata cu usurinta parul de pe corp oriunde in casa.

 

Personalizeaza-ti tratamentul cu aplicatia Philips Lumea IPL

Aplicatia gratuita Lumea IPL te ajuta sa obtii rezultate mai bune. Cu ajutorul aplicatiei este si mai usor sa obtii pana la sase luni de piele fina, chiar din confortul casei tale. La fiecare pas, aplicatia intuitiva iti va da sfaturi si trucuri privind tehnica ta. Programele de tratament personalizate si programarea adaptiva te ajuta sa iti gestionezi tratamentele, astfel incat sa se potriveasca perfect in rutina ta. In cel mai rapid si usor mod posibil, vei fi pregatita pentru orice moment din viata ta.

 

 

Adecvat pentru o larga varietate de tipuri de par si piele

Philips Lumea IPL Seria 9000 este eficient pentru o gama larga de tipuri de par si de piele. Functioneaza pe par natural blond inchis, saten si negru si pe tonuri de piele variind de la piele foarte alba la cafeniu inchis. Tehnologia IPL are nevoie de contrast intre pigmentul culorii parului si pigmentul nuantei pielii, asa ca (precum alte tratamente bazate pe IPL) Philips Lumea IPL nu poate fi utilizat pentru a trata par alb, carunt, blond deschis sau roscat. De asemenea, nu este potrivit pentru piele foarte inchisa la culoare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.