Black+Decker Espressor manual BXCO850E, 20 Bar, 850 W, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
514,10 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 515,29 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 18.89 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXCO850E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor manual BXCO850E, 20 Bar, 850 W, Inox de la Black+Decker

Espressorul manual Black+Decker 20 Bar 850 W va poate ajuta sa creati acasa propriile retete de cafea cremoase si aromate, asemeni celor din cafenele. Datorita sistemului de spumare al laptelui sustinut de pompa de presiune de 20 bar, veti putea savura o cafea cu lapte cremoasa, cu spuma densa si aroma intensa.

Espressorul manual este dotat cu panou de control cu touch, modern si usor de utilizat, ce va permite sa selectati 1 sau 2 cesti de cafea, precum si functia de abur. De asemenea, este prevazut cu maneta si un vaporizator reglabil, cu protectie, pentru a-l putea manipula confortabil.

Espressorul cu pornire rapida se alimenteaza cu cafea macinata si este dotat cu un rezervor de apa detasabil de 1.5 L, un platou de incalzire, pentru incalzirea sau mentinerea cafelei la temperatura optima, pana cand aceasta este servita si tava de scurgere detasabila pentru o curatare usoara. Filtrul dublu de cafea cu design elegant si finisaje din inox antiamprenta ofera posibilitatea de a prepara 2 cesti de cafea simultan, cu aceeasi aroma intensa si textura cremoasa.

De asemenea, aparatul include oprire automata, pentru economisirea energiei, picioare antiderapante pentru stabilitate pe blatul de lucru si o lingura de masurare.

Designul modern si compact se potriveste perfect oricarui tip de bucatarie.


Detalii produs

Dimensiuni: 27 x 20.5 x 29 cm

Putere Nominalan850 W
Culoare Inox
Tip Produs Espressor
Tip Alimentare Cafea macinata
Finisaj Mat
Tip Espressor Manual
Sistem Spumare Lapte Manual
Presiune Pompa 20 Bar

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.