Black+Decker Espressor manual BXCO800E, 0.24 L, 800W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
295,83 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 297,02 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXCO800E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor manual BXCO800E, 0.24 L, 800W, Negru de la Black+Decker

Cafetiera Black+Decker 0.24 L 800 W prepara rapid o cafea gustoasa, cu aroma intensa. Cu puterea maxima de 800 W, design elegant cu finisaje din otel inoxidabil si un termometru modern care afiseaza temperatura cafelei, cafetiera Black+Decker BXCO800E este dotata cu pompa cu presiune de 3.5 bar cu maner ergonomic pentru spumarea laptelui si pentru prepararea unui cappuccino cremos sau a unui caffe latte, cu spuma bogata si cremoasa.

Carafa cafetierei este realizata din sticla transparenta, rezistenta si are capacitatea de 0.24 L, fiind ideala pentru prepararea a 4 cesti de cafea. Aceasta este prevazuta cu maner ergonomic pentru o manevrare cat mai comoda. De asemenea, cafetiera este prevazuta cu filtru de cafea din otel inoxidabil pentru cafea macinata si tava de scurgere detasabila si lavabila.

Date tehnice

Putere Nominala 800 W
Culoare Negru
Tip Produs Cafetiera
Tip Alimentare Cafea macinata
Finisaj Mat
Capacitate Recipient Apa 0.24 L
Numar De Cesti 4
Material Recipient Sticla

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.