Espressor automat Gaggia Anima Class, 1850W, 15 bar, carafa pentru lapte integrata o.5 l, rasnita ceramica, optiaroma 5 trepte, temperatura 3 trepte, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.714,66 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 2.715,85 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 99.55 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GAGGIA ANIMA CLASS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Gaggia Anima Class, 1850W, 15 bar, carafa pentru lapte integrata o.5 l, rasnita ceramica, optiaroma 5 trepte, temperatura 3 trepte, Argintiu de la Gaggia

- Complet automat: puteti prepara una sau doua bauturi de cafea odata din boabe de cafea sau cafea macinata, ale caror setari le puteti personaliza si salva cu usurinta dupa cum doriti.

- Functia de apa fierbinte: daca iti vine sa bei ceai, il poti face cu usurinta.

- Sistem automat de spumare a laptelui: va pregatiti specialitatile de bauturi spumoase din lapte cu o simpla apasare de buton, ale caror parametri (lungimea cafelei, finetea si cantitatea de macinare, temperatura bauturilor, cantitatea de spuma de lapte) pot fi setate si salvate dupa cum este necesar, deci ai intotdeauna cadouri pe masura gustului tau. cappuccino, latte machio sau caffe latte.

- Lungimi de cafea programabile: puteti seta si salva lungimea bauturilor dupa cum doriti, astfel incat sa puteti face cu usurinta bautura preferata. Ristretto, espresso, lungo, doppio, american, conform dorintelor tale.

- Reglarea finetii de macinare: diferite tipuri de cafea necesita o finete de macinare diferita pentru un rezultat final perfect. Puteti regla cu usurinta marimea bobului de macinat, de la cafele uleioase prajite intens (macinate mai grosiere) pana la soiuri usor prajite mai moi (macinate mai fine), astfel incat sa va puteti rasfata intotdeauna cu o bautura impecabila.

- Reglarea volumului de macinare: Cu butonul de selectie a aromei, puteti savura un espresso intens sau plin de corp, sau o bautura moale de cafea dupa-amiaza, la timp.

- Setarea temperaturii cafelei: va permite sa setati trei tipuri de temperatura (88-92C) pentru a face intotdeauna bautura la temperatura perfecta.

- Sistem adaptiv: intr-un mod unic, seteaza automat cel mai ideal parametru de macinare si compactare in functie de tipul de cafea pentru a face cea mai perfecta bautura din acea cafea, spre cea mai mare satisfactie.

- Cutite de macinat din ceramica: garanteaza macinarea optima si uniforma a tuturor tipurilor de boabe de cafea fara riscul supraincalzirii cafelei, astfel cafeaua nu arde in timpul macinarii, astfel incat sa puteti evita gustul neplacut ars. Este extrem de rezistent la uzura, igienic si silentios, deci este extrem de durabil si nu trebuie sa trezesti restul familiei daca vrei sa bei cafea.

- Cazan din otel inoxidabil: ofera apa ideala la temperatura pentru prepararea cafelei si este mai rezistent la calcar.

- Pompa de apa de inalta presiune: asigura presiunea potrivita pentru a face cafea, astfel incat toate aromele si aromele valoroase sa se dizolve din cafea si sa se formeze un strat gros de maro alune de crema deasupra bauturii.

- Mod reglabil de cafea pre-inmuiere: In prima faza, umeziti solul cu o cantitate mica de apa, pre-inmuiati-l pentru o perioada scurta de timp, apoi strangeti apa fierbinte prin cafeaua macinata cu presiune ridicata. Rezultatul unui proces de extractie mai lung este bauturile de cafea perfecte, bogate in aroma, cu care va puteti uimi familia sau oaspetii. Puteti schimba timpul de pre-inmuiere in functie de nevoile dvs., il puteti seta mai mult pentru bauturi mai scurte si mai scurt pentru bauturi mai lungi, astfel incat procesul de dizolvare a aromei sa fie intotdeauna ideal.

- Bec de cafea reglabil pe inaltime: se potriveste sub cana preferata la fel ca o ceasca de espresso mica. Pur si simplu reglati gura de scurgere astfel incat sa nu se iroseasca nici o picatura de cafea, deoarece binele nu este niciodata suficient.

- Functii de control: va avertizeaza clar daca ramaneti fara apa, cafea, sertarul este plin sau este necesara detartrarea. In acest fel, nu uitati intretinerea care va poate prelungi viata.

- Program automat de economisire a energiei: se opreste automat dupa 30 de minute, astfel incat sa economisiti energie si sa fiti sigur de utilizat. Fii sigur, nu va fi o problema daca ai uitat sa o opresti.

- Program de clatire automata: clateste automat sistemul dupa pornire si oprire, ceea ce este important pentru incalzirea mai eficienta a intregului sistem la pornire, in timp ce acesta are un rol de curatare si clatire la oprire. Datorita acestui fapt, chiar si prima cafea va avea o temperatura perfecta si putem evita, de asemenea, depunerile timpurii de ulei de cafea in unitatea interioara.

- Program de detartraj automat: elimina depozitele de calcar din sistem. Calcarul poate infunda sistemul intern de apa, deci este extrem de important sa il detartrati in mod regulat. Programul automat face operatiunea, tot ce trebuie sa facem este sa amestecam agentul de decalcifiere in rezervorul de apa. Iar dupa clatire, tot ce trebuie sa faceti este sa savurati specialitatile preferate de cafea.

- Unitate centrala detasabila: aceasta unitate interna comprima cafeaua macinata, aici cafeaua intalneste apa si in cele din urma aceasta structura mecanica goleste namolul in sertarul pentru namol. Datorita duratei de viata si igienei sale, curatarea sa eficienta este extrem de importanta, astfel incat intr-un mod unic, structura completa poate fi indepartata dintr-o singura data si pur si simplu curatata sub apa de la robinet. In acest fel puteti face intotdeauna bauturi de cafea curate si bogate in aroma si va puteti asigura o viata lunga.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare

Cafea macinata

Cafea boabe

Tip bautura

Cafea Espresso

Espresso lung

Espresso macchiato

Cappuccino

Latte macchiato

Lapte cald

Apa fierbinte

Numar produse preparate 6
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte temperatura 3
Tip display Touchscreen
Functii

Setare temperatura

Rasnita

Rezervor apa detasabil

Rezervor lapte detasabil

Accesorii incluse LCD panel
Culoare Negru Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1850 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 1.8 l
Capacitate compartiment cafea 250 g
Capacitate rezervor lapte 0.5 l

DIMENSIUNI

Latime 221 mm
Adancime 340 mm
Inaltime 430 mm
Greutate 8.7 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.