Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru de la Philips

 

 

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare

 

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura.

 

 

100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente.

 

OptimalTEMP: combinatia perfecta de abur si temperatura 


Combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate hainele datorita:

1) procesorului de control inteligent si avansat: controlul de mare precizie al temperaturii talpii;

2) generatorului compact de abur ProVelocity: calcat de 2 ori mai repede.

 

 

 

Talpa noastra premium SteamGlide Plus pentru o alunecare fara cusur

Talpa noastra SteamGlide Plus cu cea mai buna alunecare va ofera rezultate desavarsite. Designul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului.

 

 

Jet de abur continuu, de pana la 120 g/min

Reduceti de doua ori timpul de calcare cu abur de inalta performanta. Aburul patrunde in profunzimea tesaturii, facand calcatul mai rapid si mai usor, chiar si pe articole vestimentare dificile. Cu cat folositi mai mult abur, cu atat calcati mai bine si mai repede.

 

 

 

Presiune pompa maxim 5 bari

Datorita pompei de inalta presiune instalate in aparat, acesta transfera apa catre fier generand un abur puternic. A facut posibil generatorul de abur ProVelocity, cu abur puternic si constant care provine de la talpa fara condensul apei.

 

 

 

Rezervor mare de apa pentru volume mari de haine fara reumplere

Fierul de calcat cu generator de abur de la Philips este echipat cu un rezervor de apa de 1.7 l pentru calcare constanta de 2 ore fara reumplerea rezervorului. Este ideal pentru volume mari de haine.

 

 

Asezati in siguranta talpa pe masa de calcat atunci cand aranjati hainele

Designul ergonomic al fierului permite o calcare confortabila, prin reducerea efortului depus de incheietura mainii. Designul fierului de calcat impiedica de asemenea miscarile repetate, provocate de asezarea fierului in pozitie verticala. Puteti aseza talpa fierului pe husa mesei de calcat , intotdeauna in siguranta. Nu deterioreaza nici masa de calcat, nici hainele.

 

Sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED si avertizare sonora

Un memento pentru curatare pentru a asigura efectuarea regulata a detartrarii si curatarii. Este integrata o a doua etapa de protectie a generatorului de abur impotriva calcarului: functia de abur se dezactiveaza daca detartrarea nu este realizata dupa 1 ora de la aparitia memento-ului. Dupa realizarea detartrarii, functia pentru abur se va activa. Aceasta are loc indiferent de tipul de apa utilizat. Pentru a efectua detartrarea fara efort va este furnizat un recipient pentru detartrare inteligenta, care va scuteste sa tineti fierul de calcat timp de 2 minute deasupra chiuvetei. Dupa aceea, fierul de calcat cu generator de abur este pregatit pentru utilizare.

 

 

 

Fixati fierul in siguranta si transportati aparatul cu usurinta

Fixati fierul dumneavoastra de calcat cu abur Philips in siguranta si transportati generatorul de abur sub presiune cu usurinta.

 

 

Specificatii tehnice

Indepartarea rapida si puternica a cutelor

Talpa: SteamGlide Plus
Tehnologia OptimalTemp: Da
Debit de abur: Da
Jet de abur vertical: Da
Presiune: Presiune pompa max. 5 bari
Varf pt. abur: Da
Alimentare: 2400 W
Jet de abur: 210 g
Debit de abur continuu: 120 g/min


Durabilitate

Economie de energie: 10% reducere energie


Specificatii tehnice

Greutatea fierului: 1,24 kg
Greutatea fierului + baza: 4,1 kg
Dimensiuni produs: 32,2 x 19,4 x 23,6 cm
Dimensiunile ambalajului: 42,7 x 23,8 x 33,5 cm


Usor de utilizat

Capacitate rezervor de apa: 1700 ml
Alimentare si evacuare cu apa: Orificiu de umplere extra larg
Umpleti in orice moment: Da
Timp de incalzire: 2 minut
Solutie de depozitare: Blocare la transport
Depozitare furtun: Compartiment de depozitare a furtunului
Sistem stocare cablu: Clema pentru cablu
Lungime furtun: 1,6 m
Sigur pentru toate tipurile de materiale: Chiar si pentru cele delicate, precum articolele din matase
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Gestionarea depunerilor de calcar

Adecvat pentru apa de la robinet: Da
Solutie de detartrare: Sistem de detartrare inteligent
Memento pentru detartrare:Da

Accesorii Recipient pentru detartrare: Da

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Rating general:
4.8
5 (8)
4 (2)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Marin Magda - Scor: 4/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Recomand din toata inima statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC 7035 .
Este un fier extrem de simplu de folosit pentru ca nu trebuie reglata temperatura, functie de articolul pe care il avem de calcat.
Are un sistem inteligent de detartrare care permite folosirea apei de la robinet, nu lasa urme pe tesatura si nici nu le pateaza.
Se poate aseza talpa fierului de calcat direct pe husa mesei de calcat in timp ce se aseaza tesatura, fara a o deteriora si nici nu trebuie san e facem griji daca e lasata direct pe hainele ce trebuie calcate.
Are un sistem de siguranta ce permite oprirea ei dupa 5 minute de inutilizare,fapt care previne multe accidente casnice.
E prevazuta cu sistem de blocare al fierului pe statie ,care e de mare ajutor cand sunt copii mici si curiosi in jur si ajuta la mutarea si depozitarea ei in siguranta.
Este mult mai rapida si eficienta decat un fier de calcat obisnuit, din o singura miscare netezeste perfect! Merita sa o achizitionati!

Sunt BUZZer ,parte a comunitatii BUZZStore si impartasesc aceste opinii in cadrul unei campanii de testare de produse gratuite oferite de BUZZstore.

As fi vrut mai multa presiune de abur.

O statie de calcat in fiecare casa si calcatul devine o joaca

Sima Irina - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Statia Philips Perfect Care Viva este foarte usor de folosit, calca excelent orice tip de tesatura fara sa mai fie nevoie sa mai setez temperatura. Aburul eliberat cu presiune mare si constanta imi permite sa calc chiar si pe verticala (perdele, costume). Sistemul de detartrare imi permite sa folosesc chiar si apa de la robinet. Talpa poate fi asezata direct pe husa mesei de calcat fara sa o deterioreze. Este mult mai rapida decat un fier de calcat obisnuit, ceea ce ma incanta, deoarece timpul este foarte pretios. Mai mult decat atat are un design modern si atractiv. Eu sunt foarte multumita de acest produs, de cand o am, chiar si sotul a inceput sa o foloseasca.

robi2013 - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Din proprie experienta pot spune ca statia de calcat Philips, model GC7035 - Perfect Care Viva este perfecta pentru familii mai numeroase si pentru mamici moderne cu putin timp la dispozitie. Designul modern si tehnologia inovatoare sunt de un real folos si reduc foarte mult din timpul dedicate calcatului rufelor. Capacitatea rezervorului este extrem de mare (1,7 l in comparatie cu 50-100 ml una clasica) deci poti calca linistita hainele fara sa fie nevoie sa alimentezi cu apa economisind astfel si timp si energie, cu ajutorul Tehnologia OptimalTEMP care combina perfect temperatura cu puterea aburului, poţi călca dintr-o singura miscare orice fel de material fara sa mai pierzi timpul cu sortarea hainelor si cu reglarea temperaturii. Recomand cu caldura acesta statie de calcat, isi merita banii si este de un real folos la casa omului.

Irina Sima - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Merita sa o achizitionati, eu sunt foarte multumita de acest produs. Statia de calcat Philips GC7035 este ideala pentru orice familie moderna si ocupata. Are foarte multe imbunatatiri comparativ cu un fier de calcat obisnuit cum ar fi: nu mai e nevoie sa setez temperatura in functie de material, tesatura; este mult mai usoara, de oarece rezervorul cu apa este separat, sistemul de abur continuu imi permite sa calc chiar si pe verticala, astfel imi va fi mai usor sa calc perdelele; sistemul de detartrare imi permite sa folosesc chiar si apa de la robinet, nu lasa urme pe tesatura si nici nu le pateaza; pot aseza talpa fierului de calcat direct pe husa in timp ce asez tesatura, fara a o deteriora si nici nu trebuie sa-mi fac griji daca o las direct pe hainutele ce le am de calcat; este mult mai rapida decat un fier de calcat obisnuit, din o singura miscare netezeste perfect! Sincer, nu m-as mai intoarce la vechiul fier de calcat. M-am obisnuit cu statia.

annamarria19 - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

am primit spre testare aceasta statie . pot spune ca este o statie moderna de calcat , cu plusuri foarte multe:usor de manevrat, usor de calcat material gen bumbac 100% , lana pulovere, tinute servici. Avantajul este ca are un temporizator , ce opreste automat statia dupa 5 minute de nefolosire. Consider ca este un lucru bun avand in vedere multiplele accidente. In plus am folost apa robinet deoarece realizeaza detartrarea singura . Este perfecta pentru mine si o recomand cu drag tuturor .

pascal ana maria - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

este o statie de calcat inovativa,usor de folosit , rapida.se opreste automat dupa 5 minute de nefolosire. detartreaza apa de la robinet -deci o putem folosi fara grija. am calcat camasi bumbac, matase si pulovere lana fara problem. o recomand cu drag

ramonastrajan - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Recomand din suflet statia de calcat Philips GC7035 - Perfect care Viva, chiar este buna la casa omului :). Imi injumatateste timpul alocat calcatului, e foarte usor de utilizat, ii pui apa, bagi in priza si in 2 minute e gata, isi regleaza singur temperatura, are jet de abur puternic, are sistem de autocuratare, un rezervor mare sa calci mai mult fara intrerupere iar cablurile suficient de lungi. Un alt mare plus este faptul ca se opreste singur dupa 5 minute de neutilizare (foarte util cand ai un copil mic prin preajma :) ).

alialexia - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Philips PerfectCare Viva GC7035 este prima statie de calcat pe care o folosesc si trebuie sa recunosc ca merita pretul pana la ultimul banut. Imi permite sa am mai mult timp pentru mine, deoarece nu mai trebuie sa sortez rufele spalate, putandu-le calca foarte usor, una dupa alta, indiferent ca este vorba de articole textile din bumbac, matase, canepa, in, chiar si poliester. Important este doar sa fie pretabile la a se calca. Este un fier extrem de simplu de folosit pentru ca nu trebuie reglata temperatura, functie de articolul pe care il avem de calcat, mai mult, poate fi utilizat atat pentru rufele asezate pe scandura de calcat (in pozitie orizontala), cat si pe cele atarnate pe sarma sau pe umeras (in pozitie verticala). Pot sa reglez puterea aburului, asa incat nicio cuta nu ramane pe hainele mele!

alialexia - Scor: 5/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

Acum calcatul este o joaca de copil datorita statiei de calcat PerfectCare Viva care dubleaza viteza de calcare si iti ofera mai mult timp liber.
Este cea mai compacta si mai usoara statie de calcat, speciala pentru confortul si eficienta maxima in utilizarea zilnica.
Jetul de abur face ca si cele mai incapatanate cute sa dispara.

bejalexa - Scor: 4/5 | acum 9 ani
Philips Statie de calcat PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 1.7 l, 210 g/min, alb/albastru

mi-a placut foarte bun acest apart , s-a observat o diferenta pozitiva fata de fostul fier de calcat , in primul rand pt setarea automata a temperaturii si potrivirea ei cu tot tipul de materiale, jetul puternic de abur care inmoaie si automat face ca haina sa se calce mai usor, functia de autocuratare foarte utila, in concluzie un calcat mai simplu mai usor si mai eficient , timp redus.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.