Aparat de curatat scame Deerma MQ813W, 3.7 V

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
71,00 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 72,19 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 2.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MQ813W

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de curatat scame Deerma MQ813W, 3.7 V de la deerma

Ai grija de hainele tale


Cu ajutorul aparatului de curatat scame multifunctional Deerma, va puteti recupera cu usurinta haina, puloverul sau bluza scamosata. Dimensiunea sa usor de incarcat si compacta il face confortabil de utilizat oriunde te-ai afla. Cu un motor de 7000 rpm si o lama tripla fiabila, hainele dvs. vor arata ca noi.
 

Uitati de parul suparator


Aparatul de curatat scame este remarcabil de compact si practic in design. Pentru a-si creste functionalitatea si, in acelasi timp, pentru a permite economii semnificative de spatiu, in manerul sau este asezata o rola adeziva. Daca aveti un caine sau o pisica acasa, nu trebuie sa va faceti griji pentru parul greu de indepartat de pe haine - il veti indeparta cu usurinta.
 

Performanta uimitoare


Capul de curatat este responsabil pentru functionarea incredibil de eficienta a dispozitivului. Mai mult, atunci cand lamele se rotesc, se genereaza un vid de aspiratie care atrage deseurile taiate. Acest lucru permite aparatului de curatat sa elimine eficient deseurile de pe suprafata materialului la viteza mare.
 

Incarcare rapida si convenabila


Puteti incarca in mod convenabil aparatul prin cablu USB cu un incarcator obisnuit sau acumulator. Doar 2 ore de incarcare sunt suficiente pentru o utilizare de pana la 45 de minute. Astfel, puteti avea grija de un numar foarte mare de haine simultan.
 

Doar apasati butonul


Utilizarea aparatului de curatat este extrem de simpla. Acesta are un un buton mare, convenabil, care asigura un raspuns rapid si o functionare fiabila. De asemenea, produsul este echipat cu un indicator LED care arata momentul in care se incarca.
 

Confort de utilizare acasa si in deplasare


Aparatul de curatat scame este usor si la indemana, ceea ce face ca utilizarea sa sa fie extrem de confortabila, nu va ocupa prea mult spatiu in casa dvs. De asemenea, il puteti incadra cu usurinta in valiza sau rucsac si il puteti lua cu dvs. in calatorii.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Alte gadgeturi
Tehnologie Silent Clean
Smart
usb
Culoare Gri
Alb

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.