Statie de calcat Philips FastCare GC7715/80, 2400 W, 2.2 l, jet abur 250 g/min, talpa SteamGlide ceramic, mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips FastCare GC7715/80, 2400 W, 2.2 l, jet abur 250 g/min, talpa SteamGlide ceramic, mov de la Philips

 

Rezervor de apa detasabil de 2.2 l


Rezervorul de apa de dimensiuni mari pentru reumplere usoara, jetul puternic de abur si talpa ceramica SteamGlide te vor ajuta sa reduci semnificativ timpul de calcat, in timp ce functia de blocare pentru transport si functia Smart CalcClean asigura confort in timpul calcatului.

 

Calcat silentios


Sa te uiti la televizor sau sa asculti muzica in timp ce calci? Aceasta statie de calcat cu abur functioneaza la un nivel de zgomot scazut, pentru o experienta de calcat cu atat mai placuta.

 

 

Gata de utilizare in 2 minute


Aburul este gata de utilizare in 2 min si rezervorul poate fi reumplut oricand in timpul calcarii.

 

Blocare la transport sigura


Statia de calcat cu abur este prevazuta cu blocare la transport sigura. Poti bloca fierul de calcat pe baza, reducand riscul ca oamenii sa atinga talpa fierbinte. De asemenea, poti transporta cu usurinta statia de calcat cu abur.

Smart Calc Clean


Sistemul de detartrare inteligent este o functie de detartrare si curatare menita sa protejeze statia de calcat cu abur. Pentru a asigura functionarea corecta a aburului si o durata de functionare indelungata si pentru a impiedica aparitia petelor albe, statia de calcat cu abur iti aminteste sa efectuezi procesul de detartrare. Pentru a-ti fi mai usor, foloseste recipientul special furnizat impreuna cu statia.

Talpa ceramica SteamGlide

Talpa ceramica SteamGlide combina alunecarea corespunzatoare si rezistenta la zgarieturi, pentru a contribui la un calcat lin.

 

Reumple cu apa de la robinet oricand


Statia de calcat cu abur este conceputa pentru a utiliza apa de la robinet. In timpul calcatului, atunci cand nu mai este apa in rezervor, poti reumple rezervorul cu usurinta fara sa astepti sau sa opresti aparatul.

 

 

Presiune pompa maxim 5.5 bari


Cu cat este mai mult abur, cu atat mai repede vei calca. Aburul generat este atat de puternic si de consistent, incat ajunge pana in interiorul hainelor, ceea ce face calcatul mai rapid si mai bun. Puterea aburului poate fi reglata pentru a corespunde nevoilor tale.


Usor de utilizat


Timp de incalzire 2 minut
Lungime cablu de alimentare 1,6 m
Oprire automata de siguranta Da
Capacitate rezervor de apa 2200 ml
Rezervor de apa detasabil Da
Pregatit pentru utilizare Indicator de sunet
Reumple oricand in timpul utilizarii Da
Nume talpa SteamGlide ceramic
Poate fi folosita apa de la robinet Da


Indepartare rapida a cutelor


Jet de abur continuu 120 g/min
Alimentare 2400 W
Presiune 5,5
Jet de abur 250 g
Abur la cerere Da
Tensiune 220-240 V
Eficienta ecologica
Manual de utilizare 100% hartie reciclata

Depozitarea


Blocare la transport Pentru transport si siguranta
Depozitare furtun Compartiment de depozitare a furtunului
Tehnologie- Generator de abur ProVelocity Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.