Statie de calcat Philips PerfectCare Performer GC8731/20, 2400 W, talpa SteamGlide, 1.8 l, 390 g/min, OptimalTemp, detartrare automata, Soft Grip, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Performer GC8731/20, 2400 W, talpa SteamGlide, 1.8 l, 390 g/min, OptimalTemp, detartrare automata, Soft Grip, albastru de la Philips

Calci de la blugi la matase fara a fi nevoie de setari de temperatura
 
„Acum poti calca de la blugi la matase fara a fi nevoie sa setezi temperatura. Garantat fara arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate. Tehnologie revolutionara cu 1) Procesorul de control inteligent si avansat, care controleaza cu exactitate temperatura talpii. Nu este nevoie sa reglezi temperatura. 2) Generatorul de abur compact ProVelocity asigura mai mult abur pentru o calcare mai rapida. Permite un design compact al statiei de calcat cu abur pentru o depozitare mai simpla”
 
Talpa fierbinte poate fi lasata in siguranta pe masa de calcat
 
Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garanteaza ca nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate. În timpul calcarii, nu este nevoie sa pui fierul inapoi pe statia de baza, este suficient sa lasi talpa fierbinte a fierului de calcat direct pe imbracaminte sau pe husa din bumbac pentru masa de calcat, fara accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de imbracaminte care poate fi calcat, nici masa. Astfel, calcatul este mai usor, cu mai putin efort al incheieturii mainii.
 
Testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor
 
Acest fier de calcat este testat si aprobat, pentru performanta sa de calcare excelenta, de institute independente de experti in domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark in vederea utilizarii cu produse din lana. Philips, cu tehnologia sa exclusiva OptimalTEMP, este pana in prezent singura marca ce poate fi certificata cu standardul de aur de la Woolmark. Poti avea incredere ca produsele de ingrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lana.
 
Bucura-te de un calcat puternic cu zgomot minim
 
Calca fara batai de cap avand familia alaturi sau in timp ce vizionezi la televizor, fara a fi deranjat(a) de zgomotul aburului. Tehnologia silentioasa cu abur ofera un abur foarte puternic, dar silentios. Statia de calcat cu abur este prevazuta cu o platforma de absorbtie a sunetului, pentru a reduce zgomotul produs de vibratia pompei in timp ce se livreaza aburi puternici in mod continuu.

 
Rezervor de apa detasabil de 1,8 litri, pana la 2 ore de calcare
 
Rezervorul de apa poate fi detasat pentru reumplere simpla sub robinet. Orificiul mare pentru umplere asigura o reumplere rapida. Multumita capacitatii de 1,8 l a rezervorului de apa, poti calca pana la 2 ore continuu, fara a necesita reumpleri.
Jet de abur continuu, de pana la 120 g/min
 
Cu cat exista mai mult abur, cu atat mai rapid este calcatul. Tehnologia unica dintr-o statie de calcat cu abur Philips genereaza abur puternic, facand calcatul mai usor, mai eficient si mai rapid.

Economie de energie cu modul ECO
 
Utilizand modul ECO, cu o cantitate redusa de abur, poti economisi energie fara a compromite rezultatele de calcare.
Poate fi utilizat cu apa de la robinet, reumple oricand in timpul calcatului
 
Statia ta de calcat cu abur este conceputa pentru a utiliza apa de la robinet. In timpul calcatului, atunci cand nu mai este apa in rezervor, poti reumple rezervorul cu usurinta fara sa astepti sau sa opresti aparatul.

 

Tehnologie


Pentru toate materialele care pot fi calcate Da
Fara arsuri Da
Tehnologia OptimalTEMP Da
Generator de abur ProVelocity Da
Procesor Smart Control Da
Pompa silentioasa Da
Indepartare rapida a cutelor
Jet de abur continuu Pana la 120 g/min
Alimentare 2600 W
Presiune Presiune pompa max. 6,5 bar
Pregatit pentru utilizare 2 minut
Jet de abur Pana la 390 g
Abur la cerere Da
Mai multe niveluri de setari pentru abur Da
Jet de abur vertical Da


Usor de utilizat


Sigur pe toate materialele Chiar si pe cele delicate, precum articolele din matase
Performanta de glisare a talpii 5 stele
Nume talpa SteamGlide Plus
Rezervor de apa detasabil Da
Lungime furtun 1,6 m
Lungime cablu de alimentare 1,8 m
Varf de precizie pentru abur Da
Pregatit pentru utilizare Led indicator,Indicator de sunet
Reumple oricand in timpul utilizarii Da
Oprire automata de siguranta Da
Maner moale Da
Rezistenta la zgariere a talpii 4 stele


Gestionarea calcarului


Detartrare si curatare Smart Calc Clean
Memento pentru detartrare Lumina,Sunet,Da


Depozitarea


Blocare la transport Pentru transport si siguranta
Sistem depozitare cablu Velcro fix,Da
Depozitare furtun Compartiment de depozitare a furtunului


Dimensiuni si greutate


Dimensiunile produsului (GxIxL) 22 x 24 x 37 cm
Greutatea fierului 1,22 kg
Greutatea fierului + baza 3,2 kg

Eficienta ecologica


Mod economic Da
Ambalaj produs 100% reciclabil
Manual de utilizare 100% hartie reciclata

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.