Fier de calcat Tefal Puregliss FV8066E0, 3000 W, abur variabil 50 g/min, Colector Micro Calc, Oprire automata, negru & albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
454,86 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 456,05 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FV8066E0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Tefal Puregliss FV8066E0, 3000 W, abur variabil 50 g/min, Colector Micro Calc, Oprire automata, negru & albastru de la Tefal

Super puternic in fiecare zi

 

Fierul de calcat cu abur Tefal Puregliss ofera o ingrijire exceptionala a tesaturilor datorita performantei puternice a aburului si functiilor avansate. Obtine rezultate perfecte intr-un timp scurt datorita puterii de 3000 W ce ofera o incalzire rapida, abur variabil de pana la 50 g/min si jet de abur puternic de pana la 280 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute. Colectorul patentat Micro Calc iti va pastra tesaturile curate si protejate impotriva petelor, in timp ce varietatea de functii fac fierul de calcat sa fie usor de utilizat in fiecare zi.

 

Fierul de calcat Tefal Puregliss: Rezultate perfecte si protectie impotriva petelor in fiecare zi

 

Ofera tesaturilor tale ingrijirea pe care o merita cu ajutorul fierului de calcat cu abur Tefal Puregliss. Acesta livreaza rezultate exceptionale indiferent de tipul de tesatura, cu un abur puternic ce indeparteaza pana si cele mai dificile cute intr-un timp scurt. Sistemul Micro Calc Filter purifica aburul pentru a preveni aparitia petelor, in timp ce colectorul de particule de calcar extinde durata de viata a produsului tau.

 

Rezultate perfecte

 

Putere impresionanta pentru rezultate perfecte: 3000 W pentru incalzire rapida, abur variabil de pana la 50 g/min si jet de abur puternic de pana la 280 g/min pentru indepartarea pana si a celor mai dificile cute cu usurinta.

   

Fara pete

 

Tehnologia patentata Micro Calc Filter asigura performante de lunga durata in timp ce pastreaza tesaturile tale curata si fara pete.

   

Alunecare excelenta

 

Sesiuni de calcat fara efort datorita tehnologiei Durilium AirGlide AutoClean: difuzie optima a aburului, alunecare exceptionala si invelis AutoClean pentru tesaturi fara pete si performante de exceptie in timp.

   

Oprire automata

 

Modul standby este activat automat dupa 8 minute de inactivitate a fierului de calcat in pozitia verticala si 30 de secunde in pozitie orizontala.

   

Abur vertical

 

Calcarea tesaturilor delicate si de mari dimensiuni este usor de realizat datorita functiei de abur vertical, ideala pentru finisaje de ultim moment pentru costume si draperii.

   

Igienizare

 

Combinatia dintre temperatura inalta si abur elimina pana la 99.99% din bacterii, indiferent de tipul de tesatura, pentru o igiena exceptionala.

   

Confectionat in Franta

 

Statia de calcat este fabricata in Franta, la inalte standarde de calitate. 

   

Igienizeaza

 

Elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului.

Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Sistem Anti-picurare

Anticalcar

Oprire automata

Indicator nivel apa

Continut pachet 1 x Fier de calcat
Tehnologie

Durilium AirGlide

Autoclean

Culoare Negru Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 3000 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 270 ml
Debit abur (g/min) 50
Debit jet abur (g/min) 280

DIMENSIUNI

Lungime 31 cm
Latime 13.5 cm
Inaltime 16 cm
Lungime cablu 2 m
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.