Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 1850-2200W, 1.7 l, plastic de calitate superioara, oprire automata la atingerea temperaturii dorite si la indepartarea de baza, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
69,05 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 70,24 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 2.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZCK7617B

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 1850-2200W, 1.7 l, plastic de calitate superioara, oprire automata la atingerea temperaturii dorite si la indepartarea de baza, negru de la Zelmer

Cafeaua sau ceaiul de dimineata este un ritual minunat care dureaza mult mai mult fara fierbator electric. Dar de ce sa astepti cand poti sa pornesti fierbatorul electric de 1850-2200 W cu o capacitate de 1,7 l si sa te bucuri de o bautura grozava in cateva momente? In plus, indicatorul de nivel al apei pe doua fete inseamna ca stii intotdeauna cata apa este in interiorul dispozitivului. Acest fierbator este siguranta si confortul de utilizare si cea mai inalta calitate garantata de Zelmer.

 

Nu vei porni un ceainic gol

 

Nu va fie teama de consecintele pornirii unui fierbator gol. Daca uitati sa turnati apa, dispozitivul nu va porni. Totul de dragul sigurantei dumneavoastra si al durabilitatii ceainicului.

 

 

Incalzitor plat


Apreciaza comoditatea utilizarii unui incalzitor plat incorporat in partea inferioara a ceainicului - calcarul nu se depune pe el ca pe unul traditional. Cu cat sunt mai putine colturi si colturi in rezervorul ceainicului, cu atat apa este mai curata pentru tine si cei dragi.

 

 

 

Protectie impotriva calcarului

 

Uitati de sedimentele inestetice care incetinesc fierbatorul si afecteaza gustul apei. Sistemul de filtre detasabile va asigura ca interiorul ceainicului ramane curat, fara calcar.

 

 

 

Fierbatorul se opreste singur!


Nu mai asculta nervos fluierul ibricului. Cand apa incepe sa fiarba, dispozitivul se va opri automat. Nu va mai faceti griji dupa ce ati parasit casa sau daca ati oprit fierbatorul.

 

 

Oprire automata cand este scos de pe baza

 

Cand ridicati ibricul cu apa clocotita, dispozitivul se va opri automat. Totul pentru siguranta ta. Apa nu mai fierbe si riscul de oparire este redus.

 

 

Filtru detasabil

 

Scapa de problema apei dure. Filtrul detasabil anticalcar este usor de curatat si previne depunerea calcarului in interiorul ceainicului. Bucurati-va de gustul ceaiului dvs. fara aditivi nedoriti!

 


Se potriveste intr-o bucatarie intunecata


Detaliile negre sau metalice sunt garantia unei potriviri perfecte cu o bucatarie moderna, intunecata. Designul ceainicului Zelmer se refera si la alte electrocasnice in care domina culorile inchise - poti fi sigur ca electrocasnicele vor crea un intreg aranjament coerent.

 

 

Controler STRIX


Cel mai bun controler de calitate este o garantie a durabilitatii dispozitivului. Puteti fi sigur ca energia curge corect de la baza la incalzitor. Obtineti un dispozitiv fara erori de ani de zile.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Cantitate cana fierbator 1.7 l
Utilizare Rezidential
Putere 2200 W
Material carcasa Plastic
Culoare Negru
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.