Frigider cu doua usi Daewoo DTS-240MFW, 235 l, Control mecanic, Usi reversibile, Clasa F, Raft pentru sticle, H 159 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.208,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 44.29 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DTS-240MFW

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu doua usi Daewoo DTS-240MFW, 235 l, Control mecanic, Usi reversibile, Clasa F, Raft pentru sticle, H 159 cm, Alb de la Daewoo

Frigiderele cu doua usi Daewoo se pot integra cu usurinta in decorul bucatariei tale. Acestea au un design placut si sunt concepute cu grija pentru a asigura o perioada de depozitare lunga si pentru a mentine alimentele proaspete si gustoase. Combinatia perfecta dintre frigider si congelator ofera o solutie compacta pentru necesitatile tale de depozitare. Frigiderele cu doua usi Daewoo sunt compartimentate eficient, astfel incat alimentele sa beneficieze de temperatura optima in functie de necesitate.

Spatiu de stocare 

Frigiderul cu 2 usi Daewoo ofera o capacitate generoasa, fiind ideala pentru a stoca toate alimentele necesare. Aceasta are un design elegant, ce se potriveste in orice bucatarie. Are o capacitate totala de 234 litri si dispune de o compartimentare eficienta pentru a pastra alimentele in cele mai bune conditii.

   

Zgomot redus

Aparatul frigorific Daewoo are un nivel redus de zgomot, cu doar 40 dBA de sunet produs. Acest lucru il face o optiune excelenta pentru cei care apreciaza functionarea silentioasa si doresc sa evite activitatile casnice deranjante. Tehnologia de reducere a zgomotului asigura ca, compresorul si celelalte componente functioneaza in liniste, fara a compromite performanta sau capacitatea de racire. 

   

Raft pentru sticle de 2 litri

Pastreaza la rece bauturile tale preferate si savureaza-le ori de cate ori ai nevoie. Frigiderul cu doua usi Daewoo este dotat cu rafturi rezistente, potrivite pentru sticle de 2 litri si nu numai. 

   

Compartiment legume fructe 

Compartimentul legume-fructe ajuta la mentinerea prospetimii si la prelungirea duratei de valabilitate a alimentelor. Conceput special pentru a  pastra fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp. Acest compartiment mentine temperatura si umiditatea perfecte pentru produse.

   

Sertare transparente

Sertarele transparente sunt ideale pentru o organizare eficienta, intrucat permit o vizibilitate completa asupra continutului lor. Acest tip de sertare permit utilizatorilor sa vada cu usurinta alimentele depozitate in interior, ceea ce ajuta la evitarea risipei de alimente si la economisirea timpului. Fiind transparente, nu va mai fi nevoie sa deschizi sertarele pentru a vedea ce se afla inauntru, ceea ce ajuta la mentinerea temperaturii si la economisirea energiei. In plus, designul transparent adauga o nota moderna aparatului si permite curatarea si intretinerea usoara.

   

Usi reversibile

Seteaza cu usurinta deschiderea usii frigiderului la stanga sau la dreapta, in functie de nevoile tale, de felul in care este proiectata bucataria si de amplasarea aparatului frigorific. Asadar, datorita acestui avantaj, poti amenaja bucataria in stilul tau.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Volum net total 235 l
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem racire Static
Culoare Alb

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 194 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Material rafturi Sticla
Dozator apa Nu

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 41 l
Numar compartimente 2

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Zgomot redus

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Consum anual energie 221 kWh
Consum zilnic energie 0.6 kWh

DIMENSIUNI

Inaltime 159 cm
Latime 55 cm
Adancime 55 cm
Greutate 42 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.