Friteuza fara ulei Electrolux Airfryer E5AF1-4GB, 1350W, otel inoxidabil, 2,5 L, Timer 60 min, oprire automata, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
456,25 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 457,44 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

E5AF1-4GB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza fara ulei Electrolux Airfryer E5AF1-4GB, 1350W, otel inoxidabil, 2,5 L, Timer 60 min, oprire automata, Negru de la Electrolux

Modul sanatos de a savura preparate prajite 

Savureaza preparate crocante si gustoase, prajite folosind putin ulei sau chiar deloc. Friteuza cu aer cald versatila Create 5 permite prajirea, gatirea la gratar, frigerea si chiar coacerea. Rezultate crocante si delicioase folosind putin ulei sau chiar deloc. 

Rezultate crocante si delicioase folosind ulei putin sau chiar deloc. 

Friteuza cu aer cald Create 5 asigura un mod mai sanatos de a savura preparatele prajite preferate. Aerul fierbinte este circulat pentru a incalzi ingredientele din toate unghiurile, pentru o preparare naturala si o crusta crocanta

   

Prajeste, coace, frige si gateste la gratar. 

Friteuza cu aer cald Create 5 are o utilitate extraordinara in bucatarie. Nu ai nevoie de mai multe aparate atunci cand vrei sa coci, sa prajesti, sa frigi sau sa faci un gratar. Totul poate fi preparat in friteuza cu aer cald. Si te poti inspira si din retetele special create pentru acest aparat. 

   

Cronometru de 60 de minute - setaza-l si vei obtine rezultate perfecte 

Cronometrul de 60 de minute este o interfata usor de utilizat pentru retete care necesita intervale de gatire mai indelungate. Seteaza cronometrul pentru pana la 60 de minute, iar un sunet te avertizeaza cand felul de mancare este gata, oprind friteuza automat. 

   
Electrolux - Friteuză cu aer cald - E5AF1-4GB

O dimensiune compacta pentru o potrivire mai buna cu bucataria 

Friteuza noastra cu dimensiune compacta se integreaza mai bine in bucataria ta, ocupand mai putin spatiu din blat. Cu toate acestea, capacitatea de prajire de 2,5 litri inseamna ca poti gati feluri de mancare substantiale sau pana la 800 g de cartofi prajiti, fara a-ti aglomera bucataria in acest proces. 

 


Prajeste cu mai putina mizerie multumita designul cosului nostru 

Designul cosului nostru consta dintr-un castron exterior si un cos interior. Dupa ce ai terminat de gatit, este usor sa scoti cosul pentru a pune mancarea in farfurii, in timp ce castronul capteaza orice grasime in exces sau zeama nedorita.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Tip alimentare La retea
Putere 1350 W
Capacitate mancare 2.5 Kg
Culoare Negru
Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.