Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection, capacitate 0.8kg, tehnologie Rapid Air, afisaj Analog, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection, capacitate 0.8kg, tehnologie Rapid Air, afisaj Analog, Alb de la Philips

Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216/80, tehnologie Rapid Air, 0.8 kg, Alb
 
Tehnologie Rapid Air

Prin utilizarea tehnologiei Rapid Air friteuza circula aerul fierbinte in jurul unui cos din sita metalica, necesitand putin sau chiar deloc ulei in timp ce prajeste, coace sau prepara la gratar. Designul sub forma de stea de mare din partea inferioara a friteuzei faciliteaza circulatia aerului, asigurand prepararea uniforma a mancarurilor tale preferate.
   
Control al timpului si temperaturii

Cronometrul integrat iti permite sa presetezi timpi de gatire de pana la 30 de minute. Functia de oprire automata include un semnal sonor de „pregatit”. Controlul complet reglabil al temperaturii iti permite sa presetezi cea mai buna temperatura de gatire pentru mancarurile tale, pana la 200 grade Celsius. Savureaza cartofi prajiti crocanti, gustari, pui, carne si multe altele, toate preparate la momentul potrivit si temperatura potrivita pentru cel mai bun rezultat!
   
Gatire versatila

Este excelenta nu doar pentru prajire: friteuza Philips inovatoare, fara grasimi, cu tehnologie Rapid Air iti permite sa prepari la gratar, sa coci si chiar sa rumenesti mancarurile preferate, fiind o solutie integrata pentru toate preparatele tale.
   
Design unic al produsului

Designul unic al friteuzei fara grasimi care combina circularea rapida a aerului super-incalzit, designul in forma de stea de mare si profilul optim de incalzire iti permit sa prajesti o varietate de mancaruri delicioase intr-un mod rapid, usor si mai sanatos, fara a fi necesar sa adaugi ulei.
   
Piese lavabile in masina de spalat vase

Recipientul detasabil cu strat antiaderent si cosul pentru alimente sunt lavabile in masina de spalat vase, ceea ce permite o curatare rapida si usoara. Friteuza fara grasimi Philips cu tehnologie Rapid Air reduce mirosul de ulei prajit de pe haine si din casa in comparatie cu o friteuza obisnuita.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Standard
Numar cosuri 1
Tip alimentare La retea
Putere 1425 W
Capacitate mancare 0.8 Kg
Tip panou de comanda Mecanic
Interval temperatura 0 - 200 ºC
Functii de siguranta Oprire automata Indicator luminos Baza anti-alunecare
Functii speciale Timer Compatibil masina de spalat vase Sistem de stocare a cablului
Culoare Alb/Gri

DIMENSIUNI

Lungime 28.7 cm
Latime 31.5 cm
Inaltime 38.4 cm
Lungime cablu 0.8 m
Greutate 7 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.