Friteuza cu aer cald TEFAL Easy Fry Essential EY130815 , 3.5L, 1400W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
367,64 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 368,83 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 13.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EY130815

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald TEFAL Easy Fry Essential EY130815 , 3.5L, 1400W, negru de la Tefal

Preparate sanatoase si usor de obtinut

 

Savureaza retete delicioase si sanatoase preparate in confortul locuintei tale cu ajutorul friteuzei cu aer cald Tefal Easy Fry Essential. Aceasta beneficiaza de un design compact conceput special pentru a economisi spatiu in bucataria ta, fara a face compromisuri legat de calitate. Friteuza de 3.5 L gatanteaza rezultate rapide* cu un consum redus de energie de pana la 50% comparativ cu un cuptor traditional**. Descopera tehnologia noastra exceptionala pentru gatit cu aer cald ce garanteaza preparate crocante la exterior si fragede la interior, toate acestea cu o cantitate redusa de ulei - posibilitatile sunt nelimitate, de la cartofi prajiti, nuggets si legume la deserturi delicioase.

 

*X2 mai rapid fata de un cuptor traditional. Test efectuat pentru 600g cartofi prajiti, comparativ cu un cuptor cu convectie Tefal.

**consum de energie cu 49% mai mic fata de un cuptor cu convectie. Test efectuat pentru 600g cartofi prajiti, comparativ cu un cuptor cu convectie Tefal.

 

Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry Essential: Preparate sanatoase si usor de obtinut

 

Savureaza retete delicioase si sanatoase preparate in confortul locuintei tale cu ajutorul friteuzei cu aer cald Tefal Easy Fry Essential. Designul compact este ideal pentru a economisi spatiu in bucataria ta, iar functia de ajustare precisa a temperaturii de gatire garanteaza sesiuni de gatit fara griji. Tehnologia de gatire cu aer cald garanteaza retete delicioase si crocante la exterior - de la cartofi prajiti si legume la deserturi perfecte. Cosul pentru prajit este compatibil cu masina de spalat vase pentru curatare usoara.

 

Rapid si eficient

 

Prepara retetele tale favorite cu friteuza Tefal cu design compact ce asigura rezultate perfecte* si un consum redus de energie**.

   

Versatilitate

 

Gateste cu usurinta retete delicioase si sanatoase - de la cartofi prajiti si pui intreg la legume si chiar deserturi.

   

Tehnologie cu aer cald

 

Aceasta ofera echilibrul perfect intre temperatura si fluxul de aer cald pentru preparate crocante si rumenite cu o cantitate redusa de ulei - pana la 99% mai putina grasime adaugata fata de o friteuza cu baie de ulei!*

*99% mai putina grasime adaugata: pentru 600g cartofi prajiti cu 7 ml de ulei vs friteuza traditionala cu 2 L ulei.

   

Compatibilitate cu masina de spalat vase

 

Cosul pentru prajire poate fi curatat cu usurinta in masina de spalat vase.

   

Setari precise

 

Savureaza preparate perfecte usor de obtinut datorita functiei de ajustare a temperaturii si a timerului - pana la 200°C si 60 minute.

   

Design compact

 

Economiseste spatiu in bucataria ta cu friteuza cu aer cald cu o capacitate de 3.5L - garanteaza rezultate perfecte pentru pana la 4 persoane.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Tip alimentare La retea
Putere 1400 W
Capacitate mancare 3.5 t
Tip panou de comanda Mecanic
Numar programe 5
Interval temperatura 80 - 200 °C
Caracteristici speciale Compatibil masina de spalat vase
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza

DIMENSIUNI

Lungime 35.3 cm
Latime 24.7 cm
Inaltime 29.6 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.