Friteuza cu aer cald Tefal EasyFry Grill & Steam FW201815, 1700 W, 7 programe automate, capacitate 6.5L, tehnologie ExtraCrisp, functie gatit la abur, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.111,51 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.112,70 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 40.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FW201815

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald Tefal EasyFry Grill & Steam FW201815, 1700 W, 7 programe automate, capacitate 6.5L, tehnologie ExtraCrisp, functie gatit la abur, negru de la Tefal

Prima friteuza cu aer cald 3 in 1 de la TEFAL: cu functie de gatire cu aer cald, grill si preparare la abur

 

Rasfata-i pe cei dragi cu retete delicioase si sanatoase cu TEFAL Easy Fry Grill & Steam. Economiseste spatiu in bucataria ta utilizand un sigur aparat cu 3 functii inteligente: gatire cu aer cald, grill si preparare la abur.

Savureaza alaturi de cei dragi retete delicioase insa si sanatoase, gatind cu o cantitate redusa de ulei sau chiar fara sau la gratar, in propria bucatarie ori de cate ori aveti pofta de un anumit tip de preparat.

 

Friteuza multifunctionala 3 in 1 TEFAL Easy Fry Grill & Steam: gateste cu aer cald, la gratar sau la abur

 

Prepara o gama variata de preparate gustoase si sanatoase pe placul fiecarui membru al familiei tale cu TEFAL Easy Fry Grill & Steam. Economiseste spatiu in bucataria ta utilizand un sigur aparat cu 3 functii inteligente: gatire cu aer cald, grill si preparare la abur. Savureaza alaturi de cei dragi retete delicioase insa si sanatoase, gatind cu o cantitate redusa de ulei sau chiar fara sau la gratar, in propria bucatarie ori de cate ori aveti pofta de un anumit tip de preparat.

Pastreaza vitaminele si nutrientii ingredientelor tale preferate: de la peste fraged, orice tip de carne sau chiar si legume. Daca preferi preparatele la gratar, alege intre fripturi fragede si suculente sau legume preparate la gratar, la perfectie. Beneficiaza de cele 7 programe automate cu un singur aparat, economisind spatiu datorita utilizarii unui singur produs multifunctional.

Datorita capacitatii sale mari de 6.5 litri, TEFAL Easy Fry Grill & Steam este perfect pentru mese generoase pentru intreaga familie. In plus, ofera un design usor de curatat, asigurand ca timpul petrecut in bucatarie sa fie placut si fara efort!

 

Tehnologie 3 in 1

Gatire cu aer cald, la gratar si la abur - 3 functii diferite, cu un singur aparat! Prepara retete o gama variata de retete sanatoase si delicioase pentru intreaga familie, chiar daca preferintele culinare sunt diferite. Economiseste spatiu in bucataria ta folosind un singur produs cu cele 3 funtionalitati diferite, potrivite pentru orice ocazie.

Tehnologie Extra Crisp

Aceasta ofera echilibrul perfect intre temperatura si fluxul de aer pentru a obtine rezultate crocante cu o cantitate minima de ulei adaugat - savureaza preparate delicioase cu o cantitate minima de ulei sau chiar fara.

Functie Grill

Aparatul dispune de un gratar din aluminiu ce garanteaza fripturi fragede si suculente sau legume preparate la gratar, la perfectie.

Tehnologie cu abur

Pastreaza vitaminele si nutrientii ingredientelor tale preferate: de la peste fraged, orice tip de carne sau chiar si legume. Rezervorul de apa cu o capacitate de 1.1 L ofera o autonomie de pana la 85 minute pentru sesiuni de gatire prelungite, in functie de nevoile tale culinare.

7 programe automate

Gateste retete sanatoase si savuroase la perfectie cu ajutorul celor 7 programe automate: 5 clasice (cartofi prajiti, nuggets, pui, legume, desert) si 2 programe inteligente (peste si carne prajita).

Gateste de 2 ori mai rapid vs cuptorul clasic

TEFAL Easy Fry Grill & Steam gateste cu pana la 52% mai rapid fata de un cuptor clasic* cu un consum de energie si timp mai mic datorita programelor de gatire ce nu necesita preincalzire (gatire cu aer cald si functia de abur). *test extern efectuat pentru 1200 g cartofi congelati vs un cuptor cu convectie Tefal/Moulinex.

Temperatura ajustabila

Ajusteaza cu precizie temperatura de gatire, de la 80°C la 200°C pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data, indiferent de reteta.

Usor de curatat

Produsul este usor de curatat datorita designului inteligent cu accesorii ce se pot scoate din friteuza: vasul de gatit, gratarul.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Putere 1700 W
Capacitate mancare 6.5 Kg
Tip panou de comanda Digital
Tip alimentare La retea
Numar programe 7
Functii de siguranta

Oprire automata

Baza anti-alunecare

Caracteristici speciale Timer
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza cu aer cald
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.