Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
371,64 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 372,83 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 13.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

BHR4849EU

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb de la Xiaomi

Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb

Sanatos, rapid si gustos

Nu mai trebuie sa petreceti ore intregi in bucatarie pentru a pregati mese sanatoase si gustoase. Cu Xiaomi Mi Smart Air Fryer, puteti pregati mese delicioase in cateva minute, cu putin sau deloc ulei. Niciodata nu a fost mai usor sa pregatesti mancarea preferata a familiei tale intr-un mod sanatos, iar acum oricine poate deveni cu adevarat bucatar.

Pregatiti mancaruri sanatoase, crocante si cu continut scazut de grasimi

Friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer are multe avantaje, dar toate se rezuma la un singur lucru: circulatia aerului cald la 360°. Aceasta tehnica va permite sa preparati rapid mancarurile preferate, majoritatea dintre ele fara grasimi. In acest fel, veti obtine o textura crocanta si delicioasa si rezultate mai usoare si mai sanatoase. Alimentele sunt expuse la temperaturi ridicate din toate partile intr-o clipa. Ca urmare, carnea, de exemplu, este trasa imediat inauntru si toate sucurile raman in interior. Rezultatul este o delicatesa moale si suculenta. In plus, ridicarea instantanee la temperatura dorita accelereaza in mod semnificativ intregul preparat.

De la 40 °C la 200 °C: prajire, decongelare si fermentare

Dar friteuza Mi Smart Air Fryer este mult mai mult decat o simpla friteuza. Cu o gama de temperaturi reglabile de la 40°C la 200°C si 2 setari ale vitezei ventilatorului, puteti dezgheta, usca si fermenta, praji, coace, frige si chiar praji, ceea ce il face ideal pentru prepararea carnii, a pestelui si chiar a prajiturilor. Variabilitatea ridicata a setarilor extinde si mai mult capacitatile aparatului. De exemplu, puteti fermenta iaurtul timp de 80 de ore la 40ºC si fructele uscate timp de 5 ore la 60ºC.

Mai mult de 100 de retete inteligente si control cu afisaj OLED

Nu sunteti sigur ce temperatura sau timp este potrivit pentru fiecare fel de mancare? Nu va faceti griji, Xiaomi Mi Smart Air Fryer are mai mult de 100 de retete inteligente pregatite direct pentru dispozitiv in aplicatia mobila. Descarcati aplicatia Mi Home pe telefon si incepeti sa pregatiti cartofi prajiti, carne, peste, creveti, pui, friptura, deserturi prin simpla atingere a unui buton. Dar daca preferati sa va setati singuri temperatura si ora, folositi cadranul integrat de pe ecranul OLED sau cereti asistentului inteligent sa porneasca sau sa opreasca aparatul in locul dvs. Friteuza are suport complet pentru asistentii vocali Google Assistant si Amazon Alexa

Recipient de 3,5 l cu suprafata neaderenta si baza antiderapanta

Friteuza se mandreste, de asemenea, cu o calitate excelenta a constructiei. Cosul pentru alimente are o capacitate de 3,5 litri si o suprafata antiaderenta care impiedica lipirea alimentelor. De asemenea, poate fi spalat in masina de spalat vase.

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

NI - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb

Excelenta!
Face totul ca-n descriere.
Pentru 2 persoane face orice preparat care îl făceam la cuptorul electric incorporat, dar în 15-25 de minute. La timpi se mai fac ajustări în funcție de cantități.
Partea de Smart, e ușor de configurat, după care se conectează la router imediat ce o pornești, de fiecare dată.
Un minus ar fi că e prea ușoară și trebuie ținută cu mâna când tragi sau introduci sertarul, cuva.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Catalin - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU, 1500W, 3.5L, 8 programe, Alb

Mai buna decat in prezentare. Merita din plin pretul. Foarte usor de folosit , de curatat si produsele finale foarte bune calitativ

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.