Rucsac Asus notebook 17.3 inch Modular ROG BP3703 Iluminare RGB Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Rucsac Asus notebook 17.3 inch Modular ROG BP3703 Iluminare RGB Black de la ASUS

Rucsac modular Asus ROG BP3703 iluminare RGB negru, logo-ul si banda de sub logo sunt iluminate RGB, iar in compartimentul principal mai este o banda care ilumineaza in alb interiorul (pentru pornirea iluminarii este necesara conectarea unui power bank), ghizdanul are un controller cu ajutorul caruia se poate modifica modul de iluminare, material: 1680D Reversed Polyester, TPU si 210D Ripstop Polyester, compatibil laptop-uri de maxim 17 inch, compartimentul principal are spatii individuale destinate diverselor accesorii gaming: tastatura, mouse, casti, accesorii si tablete, 2 buzunare mici exterioare pe partea din fata care pot fi desfacute si pot fi folosite pe post de borseta folosind prinderea de umar care vine impreuna cu rucsacul, 1 buzunaar pentru accesorii si 2 buzunare laterale cu fermoar, greutate: 1.94kg, dimensiuni: 300x480x170mm

Iluminati fiecare călătorie


ROG Ranger BP3703 Gaming Backpack este primul rucsac ROG care încorporează efectele Aura RGB si o multime de functii prietenoase pentru călătorii. Designul modular face usor să vă detasati elementele esentiale atunci când este nevoie, în timp ce materialele impermeabile, capacul de ploaie si caracteristicile de securitate vă mentin protejate. Cu o capacitate de 20L suficient de mare pentru un laptop de 17 '' si lucruri esentiale, BP3703 este tot ce îti trebuie pentru a-ti transporta echipamentul de jocuri si kitul de călătorie la fiecare turneu.

imagine produsimagine produsimagine produsimagine produs

imagine produs

Husa reflectorizanta de ploaieEste inclusă o husa de ploaie reflectorizantă completă, depozitată într-un buzunar dedicat la bază.

imagine produs

Protectie anti-apa
Exteriorul puternic din poliester 1680D impermeabil si fermoarele rezista la ploaia usoara.

imagine produs

Zip anti-furt
O agrafă în stil carabina asigură capetele cu fermoar, împiedicând hotii.

imagine produs

Buzunarul ascuns
Elementele precum telefonul si pasaportul pot fi ascunse în spate, deci sunt sigure, dar accesibile.

imagine produsimagine produs

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      17.3"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.