Dell Premier backpack 15" PE1520P

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
454,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

460-BCQK

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Premier backpack 15" PE1520P de la Dell

Rucsac laptop Dell Premier PE1520P 15", Negru
   
Insotitorul de calatorie eco-friendly care a fost proiectat sa treaca cu usurinta prin punctele de control TSA
Conceput pentru a va permite sa va deplasati repede prin punctele de control TSA fara a va scoate laptopul, alegeti Dell Premier Backpack 15 (PE1520P) ca partener de calatorie, prietenos cu mediul inconjurator. Realizat cu procesul de vopsire EcoLoop Dell pentru poliester, genereaza pana la 90% mai putine apa poluata, 62% mai putine deseuri, si utilizeaza pana la 29% mai putina energie decat procesele de colorare traditionale.
   
Rezistenta la apa pastreaza esentiale uscate
Laptopul si documentele importante vor ramane uscate in vreme umeda si furtunoasa, datorita interiorlui rucsacului care este construit din poliester robust, cu accente de piele de culoare neagra si acoperite cu un material de protectie rezistent la apa.
   
Protectie la impact
Amortizarea cu spuma EVA anti-zgarietura ofera rezistenta la soc si o modalitate usoara de a va proteja laptopul oriunde va vor duce calatoriile.
   
Usor si confortabil de transportat
Cand va deplasati la urmatoarea calatorie de afaceri, purtati rucsacul usor de manerul superior din piele. Trageti rucsacul peste umerii dvs. pentru a va elibera mainile. Sau, pur si simplu atasati rucsacul deasupra valizei dvs. folosind cureaua pentru troler si mergeti la avion, autobuz sau tren.
   
Ramaneti productivi in deplasare
Incarcati laptopul in interiorul rucsacului in timp ce calatoriti, prin trecerea unui cablu printr buzunarul portabil dedicat incarcatorului. Veti ajunge la destinatia dvs. gata sa continuati sa lucrati la laptopul incarcat.
   
Toate produsele esentiale ale afacerii dvs. sunt accesibile
Stocati in siguranta documentele importante si consumabilele de afaceri in compartimentele principale si din partea frontala a rucsacului. Puneti-va ochelarii de soare si alte obiecte mici in buzunarul din piele cu fermoar si stocati pasaportul sau smartphone-ul in buzunarul discret. Tineti sticla de apa si umbrela in buzunarele laterale extensibile atunci cand va indreptati spre urmatoarea intalnire.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      15"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.