HP Rucsac Laptop Creator 16.1"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
312,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

6M5S3AA

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Rucsac Laptop Creator 16.1" de la HP

Fie ca sunteti un profesionist sau un aspirant, trebuie sa fiti pregatit de calatorie atunci cand va vine creativitatea. Protejati-va si luati cu dvs. intreaga configuratie in deplasare cu un compartiment usor de accesat si personalizabil pentru dispozitive de toate formele si dimensiunile. Cu capacul rezistent la apa si designul usor, acest rucsac te tine pregatit sa faci lucruri uimitoare oriunde te-ai afla.

 

Totul la locul lui

Protejati-va toate dispozitivele, accesoriile si proiectele la locul lor. Personalizati compartimentul principal in toate formele si dimensiunile pentru a se potrivi echipamentului dvs. cu ajutorul separatoarelor captusite detasabile. Cu ajutorul husei incorporate rezistente la apa, va puteti deplasa cu fluiditate prin lume si puteti fi gata de plecare ori de cate ori va vine inspiratia, indiferent daca ploua sau nu.

 

Ideile dvs. ajung departe

Constructia usoara si curelele de calatorie rezistente, dar confortabile, va mentin confortabil oriunde va aflati. Curelele suplimentare pentru talie si stern mentin greutatea distribuita confortabil. Compartimentul cu acces rapid pentru laptopuri de pana la 16,1 inci este excelent pentru a impacheta rapid sau pentru a despacheta si mai rapid. Asta da pregatire de calatorie.

 

Inspiratie: Securizata

Intoarceti-va la crearea de lucruri interesante, celelalte lucruri ale dvs. sunt in siguranta aici. Ai un buzunar cu blocare RFID pentru a-ti pastra datele in siguranta fata de hotii de buzunare digitale si fermoare antifurt, securizabile cu un inel D mic. Asta da rucsac futurist, chiar aici.

 

Arata bine. Se descurca bine.

Niciodata nu v-ati simtit mai usor sa va transportati studioul oriunde ati merge cu un rucsac care contine 100% plastic reciclat in materialul exterior. Acum puteti crea lucruri interesante in deplasare, stiind ca exista cu 13 sticle de plastic mai putin.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      16.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.