SSD Samsung extern T3 2TB USB 3.0 tip C

3.447,65 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 126.38 lei/luna

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cod:

MU-PT2T0B/EU

Garantie: 36 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Samsung extern T3 2TB USB 3.0 tip C de la Samsung

Dimensiune mică, memorie mare
Noul SSD Portable T3 de la Samsung stabilește standardul pentru viteză, capacitate, durabilitate și conectivitate. Stocați datele în siguranță și mutați ori de câte ori este nevoie.
Dimensiune mică, memorie mare
Rapid pe cont propriu
Reduceți timpii morți cu viteze superrapide de citire/scriere de până la 450 MB/s*, de până la patru ori mai rapide decât hard diskurile externe tradiționale (HDD)**.
Rapid pe cont propriu

Mici, compacte și ușoare

Întotdeauna în mișcare de la un proiect la altul, conținutul media și datele trebuie să se deplaseze cu viteza din viața reală. T3 plutește ca o pană, la doar 51 de grame* și are aproximativ mărimea unei cărți de vizită, oferind portabilitate desăvârșită și puternică.
Mici, compacte și ușoare

Se susține singur

Cu tehnologia V-NAND Samsung avansată, modelul T3 pune în palmă o capacitate de până la 2 TB, ceea ce înseamnă că tot ce vă trebuie aveți în palmă.
Se susține singur

Greu de spart

Un adevărat exponent de marcă al ideii de protecție, modelul T3 rezistent la șocuri are o carcasă exterioară puternică de metal, cadru de suport intern și criptare hardware AES opțională pe 256 de biți gata să facă față necesităților dvs.
Greu de spart

Conectare simplă

Modelul T3 este compatibil cu mai multe sisteme de operare, pentru a putea fi conectat convenabil la PC, la dispozitive cu Android și altele*. Cu ajutorul aplicației „Samsung Portable SSD”, al conexiunii USB 3.1 de tip C și al cablului USB tip C la tip A, utilizatorii pot să gestioneze și să acceseze ușor conținutul.
Conectare simplă
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.