SSD Samsung MU-PE4T0S/EU- 4TB - Portable T7 Shield USB 3.2, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.785,21 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MU-PE4T0S/EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Samsung MU-PE4T0S/EU- 4TB - Portable T7 Shield USB 3.2, Black de la Samsung

Durabilitate robusta

Extrem de rezistent, rapid si compact. Noul T7 Shield iti ofera performante superioare in deplasare, chiar si in conditii de mediu dificile. Super-viteza din interior cu protectie durabila in exterior, mentine fluxul de lucru si poate fi usor transmis unui client sau editat acasa. 

Creeaza la viteza maxima

Transfera instantaneu fisiere de dimensiuni uriase. USB 3.2 Gen 2 si PCIe® NVMe™ ating viteze de citire/scriere succesive de 1.050/1.000 MB/s pentru editari neintrerupte direct de pe unitate. Exteriorul din cauciuc de inalta tehnologie si Dynamic Thermal Guard optimizeaza temperatura pentru a mentine o performanta constanta chiar si pentru proiectele gigant.

Extrem de rezistent

Pregatit pentru orice situatie. Filmeaza intr-o anumita locatie sau rataceste prin salbaticie, stiind ca datele tale sunt in siguranta la apa si praf conform gradului de protectie IP65. Designul robust si elastomerul exterior avansat adauga o durabilitate suplimentara pentru a suporta chiar si o cadere de la 3 metri.

Pentru dispozitivele de zi cu zi

Conectati-va fara efort la tehnologia pe care o utilizati zilnic: Mac-uri, PC-uri, dispozitive Android, console de jocuri si multe altele. Adauga confortul unui instrument portabil in fiecare etapa din viata dumneavoastra.

 

Software de administrare

Seteaza parola si obtine cele mai recente actualizari de firmware cu software-ul Samsung SSD portabil disponibil pentru computere, Mac, smartphone-uri si tablete Android. De asemenea, cu Samsung Magician Software poti verifica starea unitatii, creste performanta si proteja datele.

   

Memoria Flash numarul 1 in lume

Experimenteaza performanta si fiabilitatea superioara pe care o poti obtine doar de la brandul numarul 1 in materie de memorie flash inca din 2003. Toate firmware-urile si componentele, inclusiv DRAM si NAND de renume mondial Samsung, sunt produse intern, permitand integrarea end-to-end pentru o calitate in care poti avea incredere oricand.

   

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.