VERBATIM HDD Extern Store 'n' Go 2.5" GEN 2, 500GB, USB 3.0

221,65 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 8.12 lei/luna
Disponibilitate: Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

53196

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

 • Distribuie pe:

Descriere HDD Extern Store 'n' Go 2.5" GEN 2, 500GB, USB 3.0 de la VERBATIM

- Viteza inalta, stocare de capacitate inalta. O solutie rapida & sigura pentru a va extinde stocarea si backup-ul de fisiere.
- USB 3.0 de SuperViteza - pentru transfer de date ultra rapid.
- USB conectati si utilizati (fara alimentare suplimentara necesara).
- Software de Backup Nero.
- Software de Economisire Energetica.
- USB REC & PLAY - suporta inregistrarea/redarea USB.

Hard drive-ul portabil Store n Go de la Verbatim va furnizeaza stocare de inalta performanta utilizand interfata SuperViteza USB 3.0. USB-ul 3.0 va ofera de pana la 10 ori rate de transfer mai rapide decat cele USB 2.0 (bazat pe viteza bus USB) furnizandu-va tranfer de date ultra rapid in deplasari.

Stocati si transportati fisierele Dumneavoastra de lucru zilnice si digitale pe acest drive cu adevarat mobil. Design-ul sau elegant se situeaza pe biroul modern ca si o companie perfecta a laptopului Dumneavoastra.

Hard drive-ul portabil Store n Go este alimentat USB 3.0 (1 x interfata USB 3.0) si este compatibila cu orice porturi USB 2.0 pe PC-ul sau notebook-ul Dumneavoastra. Drive-ul nu necesita alimentare externa pentru operare. Doar conectati-l si va functiona.

Hard drive-urile Portabile Store n Go sunt formatate FAT32 permitandu-va Dumneavoastra sa le utilizati pe sistemele de operare Windows si Mac.

Pentru securitate suplimentara software-ul de Backup Nero va este furnizat pentru a va sprijini sa va efectuati backup-ul hard drive-ului de laptop sau PC al Dumneavoastra. Backup-ul va furnizeaza o aplicatie pentru a va efectua back up-ul tuturor fisierelor, folder-elor si drive-urilor Dumneavoastra oriunde doriti sau planificati-va auto back up-ul pentru a va seta timp pentru securitatea suplimentara.

Software-ul de Backup Nero este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8 (nu este compatibil cu sistemul de operare Mac).

De asemenea, hard drive-urile portabile Store n Go vin cu software-ul de economisire energetica cu Buttonul Verde. Software-ul de Button Verde va suspenda hard drive-ul de la rotatii pe perioada inactivitatii crescandu-va eficienta si economisirea energetica.

Acolo exista 3 optiuni de Setare Sleep. Setati modul suspend pentru a aparea dupa 10 minute de utilizare sau prin incrementarea cu 10 minute pana la 120 de minute. Setati drive-ul sa suspende imediat prin dublul click pe iconita de Button Verde de pe desktop sau, ca si o alternativa puteti seta drive-ul la modul Never Suspend the disk - adica la lipsa suspendarii a disk-ului.

 • Detalii
 • General
  • Alimentare USB
   Da
  • Tip HDD
   2.5
  • Dimensiuni
   11.6 x 8 x 1.3 cm
  • Greutate
   150 g
  • Altele
   Windows 2000
   XP, Vista
   Windows 7
   Mac OS X 10.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.