Hard disk extern Western Digital My Passport AV-TV 1TB Black USB 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hard disk extern Western Digital My Passport AV-TV 1TB Black USB 3.0 de la Western Digital

1TB, WD Extern My Passport AV-TV Storage, 2,5" USB 3.0&USB 2.0, Black (designed for TV recording)

Dezlantuiti caracteristicile de inregistrare ale TV-ul


Cu un My Passport AV-TV atasat la televizor, va puteti inregistra programele dumneavoastra preferate vizionandu-le atunci cand doriti. In plus, utilizati telecomanda televizorului pentru a intrerupe, da inapoi si pe repede inainte. Divertismentul joaca dupa regulile tale, pe programul dumneavoastra

   

Construit pentru a prospera


Construit cu o unitate AV interioara, My Passport AV-TV ofera inregistrare de inalta calitate si o redare cristalina a tuturor programele dumneavoastra preferate, ceea ce il face unitatea perfecta pentru televizorul dumneavoastra

   

Proiectat sa dureze


My Passport AV-TV este conceput pentru a rezista la solicitarile ridicate de mereu-pornit, medii de streaming video, oferindu-va de fiabilitate 24 x 7.

   

Compatibilitate maxima



My Passport AV-TV functioneaza atat cu interfata USB 3.0 cat si USB 2.0, si este conceput special pentru depozitare multimedia, fiind compatibil cu cele mai multe televizoare care permit inregistrarea si alte dispozitive electronice de larg consum.

   

USB alimentat


Alimentat numai prin portul USB la televizor, My Passport AV-TV va ofera toata capacitatea de stocare pentru inregistrarea programului TV de care aveti nevoie, fara cabluri dezordonate.

   

USB 3.0 pentru inregistrare si redare simultana


USB 3.0 permite mai multor fluxuri HD inregistrarea si redarea pe televizoarele noi dual-tuner simultan. Inregistrati sitcom-ul preferat in timp ce va uitati la marele meci si nu pierdeti niciodata un moment al actiunii.

   

Instalare usoara


Micul My Passport AV-TV se potriveste perfect in centrul dumneavoastra de divertisment. Utilizati suportul inclus din setul de montaj pentru a-l atasa cu usurinta direct la partea din spate a televizorului pentru inregistrare si redare fara a incomoda.

Capacitate:

1 TB

Interfata:

USB 2.0
USB 3.0

Sisteme de operare:

Windows/Mac

Format:

2.5"

Dimensiuni (W x D x H mm):

82.66 x 123.46 x 18.6

Greutate (Kg):

0.185

Culoare:

Negru

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.