Western Digital HDD WD Black 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD WD Black 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III de la Western Digital

 
Noile hard disk-uri din seria WD Black ofera performante imbunatatite ce ridica standardul in materie de stocare si mareste eficienta PC-ului. Aceste HDD-uri ofera imbunatatiri mari fata de versiunea anterioara pentru a maximiza performantele sistemului, permitand mai multa distractie si un timp de asteptare mai mic.
 

 

Performanta care inspira si capacitate


Pentru gameri si cei care doresc ce este mai bun, am realizat urmatoarea generatie de hard disk-uri. Cele mai recente hard disk-uri desktop WD Black ofera caracteristici imbunatatite care maximizeaza performantele sistemului, permitandu-va sa petreceti mai mult timp facand ceea ce doriti si mai putin asteptand. WD Black este realizat pentru a va imbunatati experienta cu PC-ul avand capacitate generoasa si performanta incredibila.

 

Procesare duala eficienta


Cand vine vorba de puterea de procesare mai mult este intotdeuna mai bine. WD Black dispune de un procesor dual care ofera de doua ori puterea de procesare pentru a maximiza performanta.

 

CARACTERISITICI GENERALE

Capacitate 1 TB
Viteza de rotatie 7200 rpm
Buffer 64 MB
Interfata SATA 3
Dimensiuni (W x D x H) 101.6 x 147 x 25.4 mm
Greutate 450 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.