Western Digital Hard Disk Purple Pro 18TB, SATA3, 512MB, 3.5inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.959,49 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WD181PURP

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Hard Disk Purple Pro 18TB, SATA3, 512MB, 3.5inch de la Western Digital

Stocare avansata pentru solutii video inteligente

Unitatile WD Purple™ Pro sunt concepute pentru inregistratoare avansate cu inteligenta artificiala, servere de analiza video si solutii de invatare profunda care necesita capacitate, performanta si capacitate de incarcare suplimentara.

   

Caracteristici:

  • Proiectate cu capabilitati avansate necesare pentru solutiile video inteligente de inalta calitate;
  • Performanta, fiabilitate si capacitate de incarcare ridicata pentru inregistratoare avansate cu AI, aparate de analiza video, servere de invatare profundata si stocare in cloud, inclusiv configuratii RAID si JBOD;
  • Suporta o rata a volumului de lucru de pana la 550 TB/an;
  • Proiectat cu componente rezistente la patare pentru medii dificile si cu robustete suplimentara pentru carcasele cu mai multe compartimente.
   

Stocare pentru solutii video inteligente avansate

Unitatile WD Purple™ Pro sunt concepute pentru noile generatii de aparate de inregistrare high-end cu inteligenta artificiala, aparate de analiza video, servere de invatare aprofundata si solutii cloud care pot beneficia de o capacitate de stocare de mare capacitate, cu performante ridicate si capacitate suplimentara de incarcare.  Unitatile WD Purple Pro dispun de tehnologia AllFrame™ AI, care ajuta la reducerea pierderilor de cadre, imbunatateste redarea video in general si nu numai ca permite inregistrarea mai multor fluxuri pe camera, dar accepta si pana la 32 de fluxuri AI pe unitate pentru analiza de invatare profunda in cadrul sistemului.  Unitatile WD Purple Pro dispun, de asemenea, de performante de nivel enterprise, integritate a datelor si fiabilitate a unitatilor, in special in sistemele si carcasele de dimensiuni mai mari in care exista vibratii operationale.

   

Imputerniceste-ti solutia video inteligenta.

Western Digital este un lider mondial in industria hard disk-urilor. Cu stocarea video inteligenta WD Purple™ Pro, aveti o unitate de stocare video inteligenta WD Purple™ Pro, aveti o unitate proiectata pentru performante ridicate, durabilitate si capacitate de incarcare pentru inregistratoare video inteligente, aparate si servere avansate, cu inteligenta artificiala, mereu active.  Extrageti in mod eficient si eficace valoarea si informatiile din inregistrarile video stocate si transmise in flux si contribuiti la crearea unei lumi mai inteligente cu ajutorul sistemului de stocare video inteligent WD Purple Pro.

Tehnologia AllFrame™ AI exclusiva de la Western Digital

Toate unitatile WD Purple™ Pro sunt echipate cu tehnologia AllFrame AI, care nu numai ca imbunatateste streamingul ATA pentru a ajuta la reducerea pierderilor de cadre si pentru a imbunatati redarea video in general, dar suporta pana la 32 de fluxuri AI pentru analize Deep Learning in cadrul sistemului.

   

Mai multe camere, mai multe fluxuri

Inregistrarile moderne suporta acum mai multe fluxuri video per camera.  Unitatile WD Purple™ Pro sunt optimizate pentru a suporta pana la 64 de camere HD cu un singur flux si pot suporta, de asemenea, multe dintre cele mai recente camere inteligente care transmit mai multe fluxuri.  Datorita acestei flexibilitati, puteti sa va actualizati sau sa va extindeti in viitor solutia de securitate sau solutia video inteligenta.

Capacitate de incarcare a sarcinilor de lucru pentru sisteme avansate

Unitatile WD Purple™ Pro de la WD au o capacitate de incarcare de pana la 550 TB/an pentru a sustine capturarea si analiza datelor video grele intalnite in inregistratoarele avansate cu inteligenta artificiala, aparatele de analiza video, serverele de analiza de invatare profunda si stocarea in cloud.  Combinatia dintre optimizarile de streaming si durabilitatea si fiabilitatea imbunatatite fac ca stocarea video inteligenta WD Purple Pro sa fie ideala pentru toate serverele de analiza, indiferent daca proceseaza video transmis direct de la camere sau seturi de date video capturate pe scara larga.

 

 

Proiectat pentru o functionare fiabila in solutii video inteligente avansate de inalta performanta

Cu un MTBF de pana la 2,5 milioane de ore (12TB, 14TB si 18TB), unitatile WD Purple™ Pro sunt proiectate pentru solutii video inteligente avansate care functioneaza 24/7. Cu componente rezistente la deteriorare si suport complet pentru mai multe bay-uri, unitatile WD Purple Pro ofera o functionare fiabila in sistemele de supraveghere la scara larga, chiar si in medii dificile.

Capacitate mare dovedita pe teren

Aflata acum la cea de-a 6-a generatie, tehnologia HelioSeal™, dovedita pe teren, ofera hard disk-uri WD Purple™ Pro de mare capacitate de incredere (12TB, 14TB si 18TB) pentru nevoile de stocare masiva ale analizelor video inteligente si de invatare profunda bazate pe inteligenta artificiala.

Gestionarea proactiva a stocarii cu WDDA

Western Digital® Device Analytics™ (WDDA) ofera o multitudine de date operationale si de diagnosticare parametrica a dispozitivelor de stocare catre sistemele compatibile; algoritmii interpreteaza datele si directioneaza sistemul pentru a alerta administratorii de sistem cu privire la actiunile specifice recomandate pentru a rezolva eventualele probleme.  WDDA este menit sa permita producatorilor de echipamente originale, integratorilor de sisteme si profesionistilor IT sa monitorizeze mai bine si sa gestioneze proactiv dispozitivele de stocare suportate pentru a mentine o functionare optima.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.