Hota incorporabila telescopica Hansa OTS6426IH, Putere de absorbtie 425 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hota incorporabila telescopica Hansa OTS6426IH, Putere de absorbtie 425 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox de la Hansa

Hota incorporabila telescopica Hansa OTS6426IH, Putere de absorbtie 425 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

LED lighting - Luminile LED sunt foarte rezistente si emit o lumina stralucitoare, placuta, care nu uzeaza ochii.

Lumina slaba face munca in bucatarie mult mai dificila. Acelasi lucru este valabil si pentru becurile care se ard constant. Pentru a garanta usurinta utilizarii, hota Hansa este echipata cu un sistem inovator de iluminat cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic. Luminile LED sunt extrem de durabile si emit o lumina stralucitoare si placuta, care nu este obositoare pentru ochi. Alege hota Hansa si bucura-te de cele mai bune solutii!

   

Aluminum grease filter - Filtrele pentru grasimi sunt fabricate din aluminiu si pot fi curatate cu usurinta intr-o masina de spalat vase.

Filtrele de grasime protejeaza motorul hotei. Filtrele metalice sunt fabricate din aluminiu si pot fi curatate in masina de spalat vase.

   

Number of fan speeds: 3 - Mirosurile de gatit pot fi slabe sau puternice, asadar hotele vin cu diferite niveluri de viteza, asigurand un control precis asupra puterii hotei.

 

Mirosurile de gatit pot fi slabe sau puternice, astfel incat hota Hansa vine cu 3 nivele de viteza a ventilatorului, in functie de model. De multe ori nu avem intotdeauna nevoie de viteza maxima a ventilatorului, poate doar de o viteza mica pentru a gati o supa si apoi pentru a comuta la maxim in timp ce prajiti ceva pe plita.

   

SoftTouch - Sistemul de control electronic convenabil si functional are butoane pentru acces usor la functiile suplimentare.

Combinatia perfecta de functionalitate si comoditate. Sistemul electronic de control are butoane usor de utilizat, de multe ori iluminate, pentru acces simplu la functii suplimentare, cum ar fi oprire programata. In plus, arata elegant si modern.

   

Hansa face parte din Grupul Amica, producator european de aparate electrocasnice cu activitate in peste 50 de tari. Prin oferta noastra de produse moderne si cu tehnologii de ultima generatie, transformam experienta zilnica a gatitului intr-o bucurie permanenta.

 

Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de renume, prezenta in peste 20 de tari, aflandu-se in topul preferintelor clientilor din Europa de Est. Cei aproximativ 70 de ani de experienta in productia de aparate electrocasnice ne-au permis sa dezvoltam o gama vasta si variata de aparate care sa satisfaca cerintele de design si tehnologie ale milioanelor de clienti. Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu placut si primitor in bucatarie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizeaza si revolutioneaza orice bucatarie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datoreaza nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de inalta calitate utilizate si atentiei oferite fiecarui detaliu. Recunoasterea calitatii si increderea clientilor nostri reprezinta pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi raspundem cerintelor acestora cautand in permanenta solutii noi si inovatoare pentru a face activitatile de zi cu zi mai usoare si mai placute.

 

Hansa, reteta bucatariei perfecte!

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      425
    • Numar de motoare
      2
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.