Imprimanta foto portabila Canon Zoemini, Bluetooth, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta foto portabila Canon Zoemini, Bluetooth, Black de la Canon

Canon Zoemini
Eleganta, subtire si usoara, aceasta imprimanta de buzunar este accesoriul perfect pentru dispozitivul dvs. mobil, oriunde v-ati afla!
 
Incepeti sa adaugati filtre fotografiilor de pe dispozitivul mobil, sa le modificati si sa le imprimati
Avand dimensiunea perfecta pentru buzunar, Canon Zoemini este accesoriul suprem pentru dispozitivul dvs. mobil. Faceti o fotografie, folositi un filtru vintage, adaugati elemente AR si obtineti imediat imprimate autocolante ce pot fi lipite, oferind lucrurilor dvs. o nota personala.
 
Incepeti
Complet portabila, Canon Zoemini incape in buzunar sau in genti mici, oferind imprimare instantanee pentru imortalizarea momentelor magice, oriunde v-ati afla!
 
Exprimati-va creativitatea
Personalizati-va fotografiile cu filtre, AR, rame si doodle-uri sau folositi functia de alaturare de imagini din aplicatia Canon Mini Print pentru a crea un poster extraordinar din fotografii mai mici.
 
Incepeti sa alaturati imagini
Utilizati caracteristica de alaturare de imagini pentru a crea un poster extraordinar din 4 pana la 9 imprimate.
 
Conectati-va
Conectati-va tableta sau telefonul mobil la Canon Zoemini prin Bluetooth® pentru a imprima instantaneu fotografii si imagini din retelele de socializare – fara nici cea mai mica bataie de cap!
 
Incepeti sa imprimati
Imprimati fotografii de 2 x 3 inchi rezistente la pete, la rupere si la apa, ideale pentru a le da si altora sau pentru amintiri personale.
 
Incepeti sa creati autocolante
Eliberati fotografiile din ramele demodate si plictisitoare – dezlipiti folia de pe verso pentru a dezvalui partea adeziva si lipiti-le pe pereti, laptopuri si carcase pentru a pastra amintirile aproape.
 
Aplicatia Canon Mini Print
Conectati imprimanta Canon Zoemini la telefonul mobil sau tableta prin aplicatia Canon Mini Print, care poate fi descarcata gratuit de pe App Store si Google Play. Realizati propriile fotografii sau descarcati direct de pe Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox sau iCloud. Puteti apoi sa adaugati filtre, AR, distorsiuni, desene sau text pentru o imagine complet personalizata.
 
Hartie fotografica Canon ZINK™
Hartia ZINK este acoperita cu microcristale care reactioneaza cand sunt incalzite, producand o imagine rezistenta la pete, la rupere si la apa, fara a folosi cerneala.
 
- Acumulator incorporat (baterie reincarcabila litiu-polimer – 2 celule, 7,4 V, 500 mAh);
- Durata de viata a bateriilor 20 de coli la un ciclu de incarcare (aprox.);
- Oprire automata (fara / 3 min. / 5 min. / 10 min.);
- Viteza de incarcare aproximativ 90 de minute;
- Temperatura recomandata de functionare si incarcare (℃) 15 – 32 °C (59 – 90 °F);
- Umiditate de functionare recomandata (relativa) 40 - -55 % RH;
- Temperatura de functionare (℃) 5 – 40 °C (41 – 104 °F);
- Umiditate de functionare (relativa) < 70 % RH.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Interfata
    • Rezolutie (dpi)
    • Mod Tiparire
      Color
    • Functii disponibile
      Printare
    • Conectivitate
      Bluetooth

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.