Imprimanta Canon Pixma TS205 , inkjet, color, format A4, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
298,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.96 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

2319C006AA

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta Canon Pixma TS205 , inkjet, color, format A4, USB de la Canon

Imprimanta inkjet color Canon Pixma TS205 , dimensiune A4 , viteza 7.7 ppm alb-negru, 4ppm color, rezolutie 4800x1200 dpi, alimentare hartie 60 coli, rezolutie printare 4800x1200 dpi, imprimare fara margini, interfata: Hi-Speed USB (B Port), consumabile: PG-545 (Pigment Black), CL-546 (Colour), PG-545XL (Pigment Black XL) , CL-546XL (Colour XL).



Imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS205

Imprimanta pentru acasa simpla, accesibila si compacta pentru imprimare de inalta calitate si fara probleme a fotografiilor de 4x6” in culori vii si a documentelor clare.

Imprimare usoara si accesibila a documentelor si fotografiilor in fiecare zi

Cu un design compact si elegant si conectivitate simpla prin USB, aceasta imprimanta pentru uz cotidian este o alegere practica si rentabila pentru imprimarea fara efort a unor fotografii frumoase fara chenar, de 4x6", si a unor documente de inalta calitate, chiar de acasa.

Compacta si accesibila

Aceasta este compacta, eleganta si accesibila cu o suprafata cu model, rezistenta si usor de curatat, si dispune de modul silentios, astfel incat sa va puteti bucura de imprimare aproape complet silentioasa si sa se adapteze perfect in orice locuinta.

Imprimari de inalta calitate

Imprimati fotografii in culori vii si documente cu text clar, datorita tehnologiei FINE de la Canon si cernelurilor hibride. Bucurati-va de fotografii fara chenar de 10 x 15 cm (4x6”) in aproximativ 65 de secunde.

Simplu de configurat si controlat

Configurarea imprimantei este usoara cu portul USB pentru conectare rapida la PC. Bucurati-va de inlocuire rapida a cernelii datorita cartuselor FINE.


Economii de cerneala si energie

Imprimati mai multe pagini cu aceleasi costuri utilizand cartusele de cerneala XL optionale, rentabile. In plus, economisiti energie cu functia de oprire automata, care opreste imprimanta cand aceasta nu este utilizata.

Imprimare creativa

Imprimati-va fotografiile cu usurinta in moduri noi si creative cu software-ul pentru fotografii My Image Garden, care include functia de recunoastere a fetei, astfel incat sa puteti cauta cu usurinta in toate fotografiile de pe PC.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
      A4
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Rezolutie (dpi)
      4800 x 1200 dpi
    • Functii disponibile
      Imprimare
    • Mod Tiparire
      Color

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.