Pachet promo Nivea Men Deep: Sampon + Gel de dus + After Shave + Gel de curatare + Deodorant + Gel hidratant

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pachet promo Nivea Men Deep: Sampon + Gel de dus + After Shave + Gel de curatare + Deodorant + Gel hidratant de la Nivea Men

Pachet promo Nivea Men Deep: Sampon + Gel de dus + After Shave + Gel de curatare + Deodorant + Gel hidratant
 
Pachet pentru barbati pentru ingrijire personala si a fetei:
  • Shampoo DEEP 400 ml-Samponul NIVEA MEN DEEP curata in profunzime si revitalizeaza scalpul. Formula cu electroliti si carbon elimina excesul de sebum si reziduurile de la produsele de styling, revitalizand scalpul si lasand o senzatie de prospetime de lunga durata.
  • Shower DEEP 500 ml-Formula inovatoare cu argila microfina derivata natural absoarbe impuritatile si curata pielea in profunzime, lasand o senzatie de prospetime. Formula eficienta, dar in acelasi timp delicata isi schimba culoarea din negru in alb in timpul aplicarii, oferind pielii si parului revigorarea de care au nevoie.
  • Shaving Gel DEEP-Gelul de ras NIVEA MEN DEEP curata pielea pentru o alunecare eficienta a aparatului de ras, protejand si conferind o senzatie de confort de lunga durata. Formula inovatoare pe baza de carbon isi schimba culoarea din negru in alb in timpul aplicarii si actioneaza eficient impotriva bacteriilor, pregatind pielea pentru barbierit.
  • After Shave Lotion DEEP-Lotiunea After-Shave NIVEA MEN DEEP sustine regenerarea pielii si protejeaza impotriva iritatiilor dupa barbierit. Formula unica cu efect anti-bacterian protejeaza pielea impotriva bacteriilor, impiedicand-o totodata sa se usuce. In plus, este imbogatita cu un parfum masculin cu note lemnoase si lasa pielea placut parfumata dupa folosire.
  • Cleansing Gel DEEP-Gelul de curatare pentru fata si barba NIVEA MEN DEEP curata in profunzime pielea si barba, fara sa usuce. Formula inovatoare ce contine carbon curata impuritatile, elimina murdaria si excesul de sebum, pentru o barba curata si o senzatie de prospetime care dureaza.
  • Deo Spray DEEP-Deodorantul NIVEA MEN DEEP ofera protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei si bacteriilor, lasand o senzatie de prospetime. Formula eficienta ce contine carbon actioneaza puternic impotriva bacteriilor si este completata de un parfum masculin cu note lemnoase.
  • Gel hidratant si matifiant DEEP-Gelul hidratant si matifiant NIVEA MEN DEEP are o formula usoara care ofera pielii barbatilor hidratarea zilnica necesara, fara sa lase o senzatie grasa dupa aplicare.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.