Masina pe benzina de tuns gazonul Einhell GC-PM 46/2 S HW-E, 1.9 kW, 46 cm latime taiere

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

397,28 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Masina pe benzina de tuns gazonul Einhell GC-PM 46/2 S HW-E, 1.9 kW, 46 cm latime taiere de la Einhell

Masina pentru tuns gazon GC-PM 46/2 S HW-E, pe benzina, este o masina robusta si de inalta performanta, care se dovedeste a fi un ajutor de incredere pentru orice gradinar amator si ambitios care ingrijeste suprafete mari de iarba. Motorul sau puternic, in patru timpi, cu un cilindru si racire cu aer, genereaza un cuplu mare, cu care puteti cosi rapid chiar si iarba densa si inalta. Poate fi pornita deosebit de comod, intr-un mod simplu si rapid, cu ajutorul functiei de pornire electrica, printr-o rotire a cheii. Masina pentru tuns gazon E-Start este dotata cu baterie care nu necesita intretinere si care se reincarca in timpul functionarii. Cutia livrata contine si un incarcator de baterie, cu care se poate incarca si bateria de pornire de la o priza, daca este nevoie.

Cablul optional de pornire prin tragere poate fi accesat cu usurinta pe bara ergonomica de manevrare, care ofera un confort superior in utilizare datorita suprafetei Soft grip si reglajului inaltimii pe trei nivele, si se poate plia suplimentar pentru depozitare cu economie de spatiu. Transmisia pe rotile din spate, decuplabila, permite avansul continuu si faciliteaza, suplimentar, cositul pe suprafete mari. Acest echipament are rotile din spate mari, montate pe rulmenti cu bile, care permit lucrul in zone dificile. Datorita posibilitatii de reglaj central al inaltimii de taiere, pe sase nivele, inaltimea de taiere a acestei masini pentru tuns gazon poate fi preselectata intr-un mod simplu si individual.

Carcasa robusta este facuta din tabla de otel cu aspect placut si vopsita in camp electrostatic. Cu o capacitate de aproximativ 70 de litri, cosul mare de iarba, rezistent la uzura, ofera spatiu suficient pentru lucrari prelungite. Datorita afisajului de nivel de umplere, puteti vedea dintr-o privire cand trebuie golit. Pieptenele suplimentar de gazon, pozitionat pe platforma din fata a masinii, asigura alinierea optima a terenului de cosit si, deci, un cosit ingrijit. Aceasta masina de tuns gazon este recomandata pentru suprafete de gazon de pana la 1,400 m².

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Masina
Tip alimentare Benzina
Tip roti 4 roti
Material lama Metal
Suprafata lucru Peste 1000 m²
Material cos colector Textil
Functii Pornire electrica
Culoare Multicolor

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere motor 1.9 kW
Capacitate cilindrica 139 cm³
Viteza maxima 3000 RPM
Numar cilindri 1
Tip transmisie Automata
Tip pornire

Automat

Manual

Latime taiere 46 cm
Inaltime minima taiere 30 mm
Inaltime maxima taiere 80 mm
Trepte de taiere 6
Volum cos colector 70 l

DIMENSIUNI

Diametru roata fata 204 mm
Diametru roata spate 280 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.