Masina de tuns gazonul cu acumulatori Einhell Power X-Change GE-CM 36 Li Kit, 18 V, 2x3Ah, latime taiere 36 cm, cos colector 40 L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tuns gazonul cu acumulatori Einhell Power X-Change GE-CM 36 Li Kit, 18 V, 2x3Ah, latime taiere 36 cm, cos colector 40 L de la Einhell

Power X-Change –Oricare acumulator PXC se potriveste cu toate uneltele electrice, masinile de gradinarit si aspiratoarele din aceasta familie

Fiecare acumulator si statie de incarcare din aceasta serie ultra-performanta se potriveste cu orice aparat din familia Power X-Change.
Puteti alege intre a cumpara aparate PXC in set cu unul sau doi acumulatori si statie de incarcare (KIT) sau fara acumulatori si statie de incarcare (Solo).
Daca aveti deja acasa un acumulator si un incarcator Power X-Change puteti sa cumparati doar aparatele Solo, fara acumulatori si statie de incarcare.

- Solo: aparate fara acumulator si fara statie de incarcare;
- KIT: aparate cu unul sau 2 acumulatori, plus statie de incarcare;

Masina fara fir pentru tuns gazon GE-CM 36 Li este o unealta extrem de puternica, fiabila si de calitate superioara, destinata intretinerii gazonului de marime medie, fara a necesita conexiune la o priza de curent. Cu noul sistem de baterii Power X-Change de la Einhell, masina de tuns gazon are doi acumulatori puternici de cate 18 V cu 3.0 Ah pentru lucru prelungit fara cabluri de alimentare care sa incurce. Pentru reglarea simpla si individuala a inaltimii de taiere, masina este prevazuta cu o functie de reglare centrala a inaltimii de taiere cu 6 nivele.

GE-CM 36 Li este dotata cu un maner lung si rabatabil, care este reglabil pe trei nivele inaltime. De aceea, se poate adapta perfect la utilizatori de toate marimile si se poate depozita intr-un spatiu minim. Aceasta masina de tuns gazon prezinta un indicator de nivel de incarcare a bateriei cu trei leduri, care va permite sa verificati dintr-o privire nivelul curent de incarcare. In plus, acumulatorii se pot utiliza pentru toate uneltele din familia Power X-Change.

Se livreaza cu doua incarcatoare rapide. Masina GE-CM 36 Li este dotata cu roti foarte inalte pe spate pentru operare mai usoara pe teren dificil. De asemenea, rotile mari aplica mai putina presiune pe gazon.

Cosul de iarba este prevazut cu un indicator de nivel pentru ca dvs. sa vedeti dintr-o privire cand trebuie sa-l goliti. Carcasa durabila este facuta din plastic de calitate superioara, rezistent la socuri. Pentru transport facil, exista un maner practic de transport. Masina GE-CM 36 Li este recomandata pentru suprafete de gazon de maxim 350 m².

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Masina
Tip alimentare Electricitate
Sursa alimentare electrica Acumulator
Tip roti 4 roti
Suprafata lucru Sub 350 m²
Material cos colector Plastic
Functii Power X-Change
Culoare Multicolor

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 3 Ah
Autonomie acumulator 30 min

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima 3000 RPM
Tip transmisie Manuala
Latime taiere 36 mm
Inaltime minima taiere 25 mm
Inaltime maxima taiere 75 mm
Trepte de taiere 6
Volum cos colector 40 l

DIMENSIUNI

Diametru roata fata 145 mm
Diametru roata spate 220 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.