Tratament corector anti-imperfectiuni La Roche-Posay Effaclar DUO+ cu efect anti-cicatrice, SPF30, 40ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
99,89 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3337875549493

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tratament corector anti-imperfectiuni La Roche-Posay Effaclar DUO+ cu efect anti-cicatrice, SPF30, 40ml de la La Roche-Posay

Un produs 2 in 1 cu o actiune de corectare amplificata de o protectie zilnica UV, potrivit pentru pielea sensibila. Eficacitatea anti-imperfectiuni si anti semne post acneice imbunatatita cu o protectie zilnica impotriva razelor UV, factor principal de agravare a acneei pentru o mai buna ingrijire a tenului gras cu tendinta acneica. Testat sub control dermatologic pe pielea cu tendinta acneica, in perioada varfurilor de poluare.


A se aplica dimineata, pe tot tenul curatat in prealabil cu Effaclar Gel Spumant Purifiant. Evitati conturul ochilor. Sfaturi de ingrijire: Nu curatati pielea predispusa la acnee cu fermitate. Nu folositi sapunuri abrazive, granule de curatare, produse astrigente sau agenti de exfoliere. Evitati factorii agravanti precum alcoolul sau tutunul.
Pentru pielea tanara, predispusa la acnee, cu imperfectiuni moderate spre severe. Expunerea zilnica la razele UV si la poluare a tenului predispus la acnee agraveaza impefectiunile si poate duce la hiperpigmentare (semne rosii sau brune).


Ingrediente dermatologice active: Niacinamida lha procerad tehnologia xl-protect- spf 30 - ppd 10 Tehnologie de referinta impotriva razelor UVA, UVB, IRA si poluare. Asocierea exclusiva intre ingredientele active anti-imperfectiuni amplificate de catre tehnologia XL-PROTECT, tehnologie ce actioneaza impotriva razelor UVA, UVB si a poluarii. Protejeaza impotriva agresorilor externi pentru o mai buna eficienta impotriva impefectiunilor si o mai buna corectie a semnelor post-acneice.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Tratament
Utilizare Zi
Tip Dermatocosmetic
Pentru Barbati, Femei
Forma/Textura Crema
Tipul de ten Gras, Sensibil
Beneficii Antiacneic
Cantitate 40 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.